Apex Legends'ın Yeni Şampiyonunun Yetenekleri Yeni Oynanış Videosunda Gözüktü

12
4
2
1
1
Bir sonraki güncellemeyle 6. sezona geçiş yapacak Apex Legends'ın kazanacağı yeni şampiyon, yetenekleriyle oynanış videosunda yer aldı. Rampart, hem taarruz hem de defansif oyun tarzına uygun bir karakter olacak.

2019 yılının şubat ayında oyuncularla buluşan ve sabit bir oyuncu kitlesi elde etmeyi başaran Apex Legends, battle royale oyunları arasında kendisine iyi bir yer edinmeyi başardı. Elbette oyunun bu başarısı yalnızca oynanış ve mekaniklerinden değil, sürekli yeni içeriklere kavuşmasından geliyordu.

Apex Legends, her yeni sezonla birlikte yepyeni içeriklere ve haritada yapılan değişikliklerle yeni dinamiklere kavuşuyordu. Oyun, bir sonraki güncellemeyle birlikte 6. sezonuna geçecek ve her sezonla olduğu gibi bu sezonla da birçok içerik kazanacak. Bu içeriklerden birisi de oyuna gelecek yeni şampiyon olacak.

Rampart'ın yetenekleri yeni oynanış videosunda gözüktü:

6. sezonuna geçiş yapacak olan Apex Legends, bu sezonla birlikte Rampart isimi yeni bir şampiyona kavuşacak. Respawn Entertainment, şu ana kadar şampiyonun yetenekleri hakkında herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı. Ancak geliştirici şirketin yayınladığı 6. sezon oynanış videosunda Rampart'ın bazı yetenekleri gözler önüne serildi.

Yukarıdaki oynanış videosunda görebildiğimiz kadarıyla Rampart, düşmanlara karşı kullanabilmek için yere taret yerleştirebilecek. Ancak Rampart yalnızca saldırı yeteneğiyle dikkat çekmeyecek. Yeni şampiyon, yere aynı zamanda bariyer de yerleştirerek oldukça defansif bir oynanış sergileyebilecek.

apex legends rampart

Şu an için Rampart hakkında bildiklerimiz yalnızca bununla sınırlı durumda. Fakat videoda bize gösterilen şey yalnızca Rampart'ın kendisi değildi. Oynanış videosunda oyuna gelecek yeni silah kaplamaları ve 'crafting' mekaniği de ufak bir şekilde karşımıza çıktı. Yeni mekanik sayesinde haritadaki belli noktalara giderek kaynakları diğer ganimetlere dönüştürmek için kullanabileceğiz.

6. sezon aynı zamanda Apex Legends'ın World's Edge haritasına da büyük değişiklikler getirecek. Haritada bulunan bazı noktalar en baştan tasarlanırken bazı yerlerde ufak tefek değişiklikler yaşanacak. Oyunun haritasında nelerin değişeceğine göz atmak için dün hazırladığımız yazımıza yukarıdaki bağlantıdan göz atabilirsiniz.

Kaynak : https://www.engadget.com/apex-legends-season-6-trailer-map-changes-rampart-173410332.html
12
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
4
2
1
1