Apple CEO'su Tim Cook, Yeni AirPods Pro'yu Photoshop ile Kulağına Taktı

92
7
6
5
3
Apple geçtiğimiz günlerde AirPods Pro kulaklıklarını tanıttı. Cupertinolu şirket, yeni kablosuz kulakiçi kulaklıklarını photoshop ile şirketin CEO'su Tim Cook'un orijinal Twitter profil fotoğrafına ekledi.

Apple'ın yeni AirPods Pro kulaklıkları bugün Twitter gündemine oturdu. Ancak kulaklıkların konuşulma sebebi gürültü önleme, suya dayanıklılık ya da pil ömrü gibi öne çıkan özellikleri değildi.

Apple CEO'su Tim Cook, Twitter profil fotoğrafında kulağında AirPods Pro kulaklıkla görünüyor. Ancak Cook'u yakından takip edenler profil resminin önceki fotoğrafla aynı olduğunu fark ettiler. İki fotoğraf yan yana konulduğunda gerçekten de aradaki tek fark AirPods Pro diyebiliriz.

tim cook apple airpods pro

Gördüğünüz üzere aynı gömlek, aynı kalpleri ısıtan gülüş ve aynı saç stili... İki fotoğraf da AirPods Pro dışında baştan aşağı aynı. Elbette sosyal medyada başlayan kıvılcım büyüdü ve Apple'ın Tim Cook'un photoshop kulaklıkları gündeme oturdu.

Akıllardaki en büyük soru: Tim Cook, dünyanın en güçlü teknoloji şirketlerinden birinin lideri olarak neden yeni kulaklıklardan birini takıp fotoğraf çekme zahmetine girmedi? Cevaplandırması ve anlamlandırması zor bir durum...

Apple, AirPods ailesinin yeni üyesi AirPods Pro'yu resmi olarak tanıttı. Yeni ve gelişmiş özellikler sunan kulaklıklar, ülkemizde 1899 TL'den satışa sunulacak.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/AirPods-Pro-Tim-Cook-Twitter-profile-PS_id120027
92
7
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
92
7
6
5
3