Apple AirPods Pro Resmen Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

136
87
45
17
10
Kablosuz kulaklıkların mucidi Apple, son zamanlarda pek çok farklı kaynakta haberleri dolaşmaya başlayan AirPods Pro’ları bu çarşamda satışa sunacak. Kulaklıkların fiyatı biraz tuzlu olacak.

Son dönemde Apple ürünlerine yönelik pek çok söylenti vardı. Bu söylentilerin büyük kısmı ise kablosuz kulaklıklar olan AirPods’lara yönelikti. 

Apple, pazar günü AirPods ailesinin en yeni üyesi AirPods Pro’yu resmi olarak açıkladı. Yeni kulaklıklar yeni özelliklerle gelecek.

AirPods Pro’lar gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Gerçekten kablosuz özelliğe sahip olacak olan bu kulaklıklar orijinal versiyona çok benzeyecek ancak ses kalitesinin artması için ufak bir tasarım değişikliğine maruz kalacak. 

airpods pro

Yapılan değişiklikler ile birlikte kulaklık, kulak içine daha iyi oturacak. Bu da hem daha az gürültünün içeri girmesini sağlayacak hem de kulaklıkların düşmesini engelleyecek. Apple, AirPods Pro’lar için yaptığı basın tanıtımında “AirPods, dünyanın en çok satan kulaklıkları. Tek dokunuş deneyimi, inanılmaz sesi ve ikonik tasarımı onları sevilen bir Apple ürünü yaptı ve AirPods Pro ile birlikte bu sihri daha da ileri taşıyoruz” dedi. Açıklamayı yapan Apple Küresel Pazarlama Kıdemli Başkan Yardımcısı Phil Schiller, “Yeni kulak içi AirPods Pro’lar Adaptive EQ (uyum sağlayabilir dengeleyici) ile harika ses veriyor, esneyebilir kulak uçlarıyla rahatça oturuyor ve inovatif Akif Gürültü Engelleyici ve Şeffaflık moduna sahip. Müşterilerin AirPods ailesinin bu yeni üyesini seveceğini düşünüyoruz” dedi. 

Apple AirPods Pro özellikleri

airpods pro

Yeni kulaklıklar yumuşak ve esnek silikon kulakiçi parçasına sahip. Ayrıca kulaklıkta suya ve tere karşı dayanıklılık özelliği var. Basın açıklamasına göre çift mikrofonlu bir sistem kullanılan kulaklık, ses sinyallerini saniyede 200 defa uygun şekilde düzenliyor. 

AirPods Pro’lar, 5 saate kadar kullanım süresine sahip olacak. Bu süre boyunca Aktif Gürültü Engelleme özelliği aktif olarak kullanım durumunda ise 4,5 saate, konuşma durumunda ise 3,5 saate düşecek. Kablosuz şarjlı kılıf ise 24 saatten fazla dinleme ve 18 saatten fazla konuşma süresi sağlayacak. 

Yeni Şeffaflık modu ise dışarıdan gelen sesleri kullanıcılar ne kadar duymak istiyorsa o kadar duyabilecek. Güç sensörü de şarkıları çalmayı, durdurmayı ve geçmeyi mümkün kılacak. Ayrıca bu sistemle aramalar cevaplanabilecek. 

Apple AirPods Pro Türkiye fiyatı

AirPods Pro kullanarak Siri’yi sesli olarak aktifleştirebilmek, ses paylaşmak, gelen mesajları sesli olarak dinlemek mümkün oluyor. Apple yeni kulaklıklar için bir tanıtım videosu da paylaştı. ABD’de 249 dolara satışa çıkan kulaklık, ülkemizde ise 1899 TL’ye satışta olacak. 

Kaynak : https://www.idownloadblog.com/2019/10/28/airpods-pro-now-official/
136
87
45
17
10
Emoji İle Tepki Ver
136
87
45
17
10