13
3
2
0
0

Eylül ayı içerisinde Apple, yeni iPhone modellerini tanıttı. Şirketin yeni ürünleri, iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max olarak tanıtıldı ve yeni iPhone'lar, 18 Ekim itibarıyla Türkiye'de olacaklar. Apple, yeni iPhone'larını öve öve bitiremedi. Şirket, bu seride akıllı telefon sektörünün en güçlü işlemcisinin kullanıldığını ve en iyi fotoğrafların iPhone 11 serisiyse çekilebileceğini söyledi. Peki gerçekten de değer mi?

Yeni iPhone serisi, Apple'ın son teknoloji işlemcisi olan "A13 Bionic"ten güç alıyor. 7 nm'lik yapı mimarisine sahip olan A13 Bionic, tüketicilere daha yüksek performans ve daha düşük enerji tüketimi sunuyor. Ayrıca A13 Bionic, 2.66 Ghz'ye kadar da frekans hızı sunuyor. Tüm bunlara ek olarak yeni iPhone'lara güç veren A13 Bionic, yapay zekanın nimetlerinden tümüyle faydalanıyor.

Apple, düzenlediği etkinlikte yeni iPhone serisinin fiyatını da duyurdu. Yapılan açıklamalar kapsamında iPhone 11'in fiyatı 699 dolar, iPhone 11 Pro'nun fiyatı 999 dolar ve iPhone 11 Pro Max'in fiyatı ise 1.099 dolar olarak belirlendi (64 GB'lik versiyonlar için geçerlidir). Elbette bu fiyatlar, şirketin global fiyatları olduğu için ABD ve Avrupa ülkeleri için uygun diyebiliriz. Ancak yeni iPhone'lara Türkiye'den bakınca durum bir hayli değişiyor.

Yeni iPhone'ların Türkiye'ye geliş fiyatı şu an için net olarak belli değil. Ancak elbette yaklaşık olarak tahminlerimiz var ve çok büyük bir ihtimalle iPhone 11'in Türkiye'ye giriş fiyatı 9.940 TL olacak. İşte bizler de bu durumu ele aldık ve sizler için, iPhone 11'in parasına değip değmeyeceğini inceledik. Peki sizin düşünceleriniz nelerdir? iPhone 11 için yaklaşık 10 bin TL ödemeye değer mi? Fikirlerinizi bizimle hem YouTube hem de bu haberimizin altında yer alan "Yorumlar" bölümü aracılığıyla paylaşabilirsiniz. İyi seyirler.

13
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
3
2
0
0