Apple, MacOS Mojave 10.14.4 Güncellemesini Yayınladı

16
2
1
0
0
Apple, son iOS özellikleri ile tam uyum sağlayan MacOS Mojave 10.14.4 güncellemesini yayınladı. Güncelleme ile birlikte Apple News+, masaüstüne de gelmiş oldu.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan Apple, mobil işletim sistemi iOS için iOS 12.2 güncellemesini yayınladıktan kısa süre sonra masaüstü işletim sistemi olan MacOS için macOS Mojave 10.14.4 güncellemesini yayınladı. Güncelleme, Mac kullanıcıları için pek çok yeni özelliği beraberinde getirdi.

Apple, macOS Mojave 10.14.4 ile birlikte Mac kullanıcılarına Apple News+ abonelik servisine masaüstünden erişme imkanı tanıdı. Yeniden hatırlatmak gerekirse; Apple News+, abonelerin gazete ve dergilere sınırsız bir şekilde erişebilmesini sağlıyor. Servis, iOS cihazlara da iOS 12.2 güncellemesi ile birlikte eklenmişti.

Güncelleme ile birlikte Touch ID donanımına sahip olan MacBook’larda Safari için otomatik doldurma özelliği geliyor. Bu sayede kayıtlı şifreleriniz herhangi bir kullanıcı tarafından kullanılamıyor. Ayrıca güncelleme ile uyumlu web siteleri için karanlık mod, açılır pencere bildirimleri ve güvenli olmayan web sayfaları için uyarılar da geliyor.

İşletim sistemine eklenen diğer özellikler arasında AirPods 2 için destek, Apple Maps için hava kalitesi özelliği, USB girişli ses aygıtları için güvenilirlik geliştirmeleri ve dahası bulunuyor. Güncellemeye Mac App Store’daki yazılım güncellemeleri sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://appleinsider.com/articles/19/03/25/apple-releases-macos-mojave-1414-with-apple-news-integration-more
16
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
0
0