Apple Music Nihayet Xbox Konsollarına Geldi!

8
1
1
0
0
Microsoft, Xbox kullanıcılarını sevindirecek bir uygulamayı Microsoft Store'a eklediğini duyurdu. Kullanıcılar, artık konsollarına Apple Music indirebilecek.

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, Xbox Series X ve Xbox Series S başta olmak üzere ülkemizde de öne çıkan oyun konsollarıyla oyun sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olmaya devam ediyor. Bu konsollar, oyun dışında film izlemek veya müzik dinlemek gibi diğer şeyler için de kullanılabiliyor.

Şimdi ise Xbox kullanıcılarının uzun süredir beklediği bir uygulamanın konsollara ekleme kararı. Apple’ın milyonlarca kullanıcıya sahip olduğu müzik dinleme platformu Apple Music, Xbox’a nihayet geldi.

Oyun oynarken müzik dinlenebilecek

Apple Music; Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox One kullanıcıları için geliştirilen uygulamasıyla Microsoft Store’da yerini aldı. Uygulama, mağaza üzerinden konsollara indirilebiliyor. Müzik platformunu kullanan konsol sahibi abonelerin, tıpkı Spotify’da olduğu gibi oyun oynarken müzik dinleyebileceği de aktarılıyor.

PlayStation 5 için geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Apple Music’in Xbox’a gelişinin biraz geciktiğini belirtmek gerek. Uzun süredir uygulamayı bekleyen Xbox sahipleri, konsol için Apple Music uygulaması bulunmamasından dolayı Spotify gibi alternatiflere yöneliyordu.

Apple Music Windows uygulaması da geliyor

Ek olarak kullanıcıların Apple Music’in hâlen Windows için bir uygulamasının bulunmamasından şikâyetçi olduğunu da eklemek gerek. Bu konuda da bugün Microsoft’tan açıklama geldi. Dev şirket, önümüzdeki yıldan itibaren Apple Music’in Windows bilgisayarlar için kullanıma sunulacağını duyurdu.

 

Kaynak : https://www.macrumors.com/2022/10/12/apple-music-now-available-on-xbox/
8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0