Araklamanın Ayarı İyice Kaçtı: Instagram’dan Sonra Facebook’a da Snapchat Benzeri Özellikler Geliyor!

0
0
0
0
0
Geçtiğimiz hafta Snapchat’teki ‘Hikayeler’ özelliği Instagram’a gelmişti. Şimdi ise yine Snapchat benzeri birkaç özellik de Facabook’a geliyor.

Geçtiğimiz hafta içinde Snapchat’in Hikayeler özelliğine benzer bir özellik getiren Instagram, açıkçası kullanıcılarından büyük tepki toplamıştı. Şimdi ise Snapchat benzeri birkaç özellik, bu sefer Facebook’a geliyor.

Aşağıdaki fotoğrafta görebileceğiniz üzere hem videolara hem de fotoğraflara Snaphcat benzeri farklı filtreler ve çıkartmalar eklenebilir olacak. Şu an için bu özelliğin test aşamasında olduğunu belirten Facebook Ürün Sorumlusu Sachin Monga, küçük bir test grubuyla denedikleri artırılmış gerçeklik deneyimini yakında tüm dünyaya açmayı hedeflediklerini belirtti.

ABD’nin en fazla gelişme kaydeden ve kullanıcıların sosyal ağ platformlarında en fazla zaman geçirdiği uygulama olan Snapchat’in Facebook ve Instagram için büyük bir tehlike oluşturduğu bariz bir şekilde görülüyor. Artık bir marka olan ve indirilme sayısı her geçen gün artmaya devam eden Snapchat’in bu hamlelerden etkilenip etkilenmediğini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0