Dr. Bergrun: Üç Gezegenin Halkalarını Uzaylılar Oluşturdu

1
0
0
0
0
Dr. Bergrun: Üç Gezegenin Halkalarını Uzaylılar Oluşturdu
NASA bünyesinde araştırmalar yapan Dr. Bergrun, Jüpiter, Uranüs ve Satürn’ün halkalarını, kendilerine enerji kaynağı yaratmak adına uzaylıların oluşturduğunu iddia etti.

NASA bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve bilim dünyasında da saygın bir yeri bulunan Dr. Bergrun, uzaylı teorisyenlerinin yüzünü güldürecek bir açıklamada bulundu. Araştırmacıya göre daha öncelerden görmeye aşina olduğumuz Satürn, Uranüs ve Jüpiter'in etrafındaki halkalar, organik uzay mekikleri tarafından oluşturulmuş. Bu açıklama her ne kadar uzaylılara merak salanların ilgisini çekmiş olsa da bilim insanları tarafından şüpheyle karşılanmış.

Uzaylıların Satürn’de bulunduğunu ve sayılarının giderek arttığını keşfettiğini iddia eden Dr. Bergrun, aynı şekilde Jüpiter ve Uranüs’ün çevresinde de benzer durumu görebileceğimizi belirtti. ‘Sizin halka zannettiğiniz şeyler, benim gözümde birer uzay gemisi’ diyen Dr. Bergrun, ayrıca canlı uzay mekiklerinin görüntülerine rastladığını belirterek "Sayıları gittikçe artan bu cisimler Güneş sisteminin her yerinde var ve nüfusları kritik bir eşiğe dayandı" açıklamasında bulundu.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0