Ark: Survival Evolved'un Beklenen Haritası, PS4 ve Xbox One Güncellemesiyle Geldi

4
3
2
1
1
Ark: Survival Evolved’un bugün yayınlanan büyük güncellemesiyle oyunun PS4 ve Xbox One sürümlerine birçok düzeltme ile beraber Valguero haritası eklendi.

Studio Wildcard, Instict Games, Efecto Studios ve Virtual Basement işbirliğiyle geliştirilen hayatta kalma oyunu Ark: Survival Evolved, Xbox One ve PS4 sürümlerine bugün gelen güncelleme ile Valguero haritasına kavuştu. Gelen güncelleme, oyunda performans iyileştirmelerini ve düzeltmelerini de beraberinde getirdi. Gelin güncelleme hakkındaki diğer detaylara birlikte göz atalım.

Güncelleme notları:

Ark: Survival Evolved

  • Valguero haritası eklendi.
  • Deinonychus dinozoru eklendi.
  • Gasbaglerde olan bir açık giderildi.
  • Plant Z bitkisinin ağırlığı 21 olarak güncellendi.
  • Plant Y bitkisinin beslenmesiyle ilgili sıkıntı giderildi.
  • Cryopod ve Cryofridge engramları artık tüm haritalarda mevcut olacak şekilde güncellendi.

Yeni harita: Valguero

Ark: Survival Evolved

63 kilometrekarelik boyutuyla oyunculara keşfedecek büyük bir alanda sayısız maceralara atılma fırsatı veren Valguero, çeşitli iklimleri ve tehlikeleri barındıran 8 biyomda Skeleton Gorge'un tehlikeleriyle karşılaşma, Twin Peaks’'in üstündeki manzaraları görme, Lost Temple'da geçmişin kalıntılarını bulma gibi fırsatlar sunuyor. Valguero, daha önce hayatta kalmış insanların ardında bıraktıkları kalıntıları keşfedebileceğiniz kocaman bir dünya.

Kaynak : https://www.playstationlifestyle.net/2019/07/20/ark-survival-evolved-valguero-consoles/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=ark-survival-evolved-valguero-consoles
4
3
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
1
1