İPhone’u Kullanılmaz Hale Getiren Efsane Şaka

0
0
0
0
0
İPhone’u Kullanılmaz Hale Getiren Efsane Şaka
Herhangi bir iPhone’u kullanıcısının telefonunu kullanılmaz hale getiren bu şaka ile iPhone kullanıcılarına çok sağlam bir şaka yapabilirsiniz.

iPhone dünyasına kısa bir süre önce WhatsAapp üzerinden paylaşılan bir yazı ile tamamen kullanılmaz hale getiren açığı duymuş olmalısınız. İşte buna benzer bir şaka ile iPhone kullanan arkadaşlarınızın aklını başından alabilirsiniz. 

Bizim de haberini yapmadan önce test ettiğimiz bu iPhone bozma şakasında buradaki bağlantıyı arkadaşınıza dilediğiniz yerden göndermeniz yeterli olacak. Linkte yer alan anlamsız ve 3sn süren videoyu izlemesinin ardından gittikçe yavaşlayan iPhone, kısa bir süre içerisinde tamamen kullanılmaz hale gelecek. Cihazı kapatma tuşu bile işe yaramayınca arkadaşınız eminiz deli olacaktır.

Bu sorundan kurtulmanın yolu ise iPhone 7 ve iPhone 7 Plus’ta ses kısma ve güç tuşuna Apple logosu çıkana kadar basmak, diğer iPhone ve iPod modellerinde ise güç ve ana ekran tuşuna basmak olacak. Yani force reboot dediğimiz olayı yapmanız yeterli. Herhangi bir şekilde telefona zarar vermeyen bu şakayı tavsiye olarak iPhone kullanan arkadaşınızın yanınızda olmasını öneriyoruz. Hem bir anda gireceği şoku, telefonunun bozulduğunu sanmasını görebilecek, hem de force reboot işlemi ile geri döndürebileceğini söyleyebileceksiniz.

Konu ile alakalı videoyu da aşağıdan izleyebilrisiniz. Yalnız, bu ufak sorunsuz açığın kısa süre içerisinde güncelleme ile çözülebileceğini de unutmayın, yani şakayı yapmak için vaktiniz dar :)

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0