Artık Overwatch'ta Hile Tespit Edilirse Maç Sonlandırılacak

36
2
2
1
0
Geliştirici Blizzard, hile engelleme konusunda çıtayı yükseltti. Artık Overwatch maçında herhangi bir şekilde hile tespit edilirse, maç otomatik olarak sonlandırılacak.

Blizzard, hile tespit etmenin ‘evrimi’ olarak tanıttığı sistemi Overwatch için duyurdu. Bir geliştirici güncellemesinde oyunun yönetmeni Jeff Kaplan, Overwatch’ta artık herhangi bi hile tespit edildiğinde maçların otomatik olarak kapanacağını söyledi. Kaplan’ın dediğine göre hileci dışındaki diğer oyuncular, maçın kapatılmasından dolayı puan cezası almayacaklar.

Kaplan, hilecileri ise zor zamanların beklediğini söyledi ancak hile tespit sisteminin nasıl çalıştığını veya bu ‘zor zamanların’ nasıl olacağına dair bir bilgi vermedi. Bu yeni hile tespit sistemi ise birçok oyuncu tarafından beğenildi ve kabul gördü zira bir hilecinin belki de para ile satın aldığı hile programını kullanamaması, ona en büyük derslerden biri olacaktır.

Geliştirici güncellemesini içeren videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz

Kaplan aynı zamanda yaklaşmakta olan Overwatch yaz oyunları etkinliği hakkında da konuştu. Görünüşe göre etkinlik planlandığından daha erken başlayacak. Ayrıca etkinlik süresince her 3 haftada, efsanevi bir skin elde edebilmek için ‘mini-challenge’ olacak.

Son olarak, Overwatch’ın yeni oynanabilir karakteri 31 numara, oyuncuların beklediği tarihten daha sonra çıkış yapacak. Kaplan bu olay hakkında fazla bilgi vermedi ancak karakterden bahsederken “he” (Erkekler için 3. Şahıs ‘o’) ifadesini kullandı.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-13-blizzard-will-automatically-shut-down-an-overwatch-match-if-it-detects-cheating
36
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
36
2
2
1
0