Assassin’s Creed Cosplayerının Bileklerinden 30 Santimlik Bıçaklar Çıktı

42
15
6
6
3
Fransa'da polisin şüphesini çeken bir adam kaçmaya kalkışınca gözaltına alındı. Şüpheli şahsın bilenlerinden 30 santimlik bıçaklar çıktı.

Paris’te bulunan Saint-Lazare Tren Garı’nda oldukça enteresan bir olay yaşandı. Polisler, yüzünde maske, siyah güneş gözlüğü, sırtında ise askeri kamuflajlı bir çanta bulunan birinden şüphelenerek yanına doğru ilerledi. Şüpheli şahıs, kendisine yaklaşan polisleri görünce kaçmaya başladı ve kısa bir kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltında alındı.

Asıl tuhaflık ise şahıs yakalanınca ortaya çıktı. Zira 27 yaşındaki Thomas G. adlı şahsın üzerinde 30 santimlik bileklik bıçağı, çakı ve benzeri kesici aletler bulundu. Thomas’ın tüm bu aletlere karşı savunması ise cosplay hayranı olduğu ve Assassin’s Creed'deki Callum Lynch karakterinden esinlendi şeklinde oldu.

Fransa’da geçtiğimiz kasım ayından beri devam eden Sarı Yelekler protestoları, ülkede bulunan polislerin diken üstünde durmasına neden oluyor. Thomas adlı şahıs, şehirdeki protestolar başlamadan yakalandığı için çok daha fazla ses getirebilecek bir olayın önüne geçilmiş oldu.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201905201039103756-pariste-assassins-creed-cosplayi-30-santimlik-bileklik-bicagi-takan-kisi-yakalandi/
42
15
6
6
3
Emoji İle Tepki Ver
42
15
6
6
3