Avengers: Endgame'in Tüm Zamanların En Çok Kazanan Filmi Olmasına Çok Az Kaldı

66
12
9
6
2
Box Office verilerine göre Avengers: Endgame'in Avatar'ı geride bırakmasına yalnızca 100 milyon dolar kaldı.

22 filmlik Marvel sinematik evreninin final bölümü olan Avengers: Endgame, sinema salonlarına akın eden milyonlarca insanı duygudan duyguya sokarak beyaz perdenin karşısından keyifle ayrılmalarını sağladı. Vizyondaki 6. haftasını geride bırakan Avengers: Endgame, tarihin en fazla hasılat toplayan filmi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Box Office verilerine göre tarihin en fazla hasılat yapan filmi konumunda bulunan Avatar’ın toplam hasılatı 2,78 milyar dolar seviyesinde. Hala vizyonda seyircilerle buluşan Avengers: Endgame ise 2,68 milyar dolar hasılat elde etmiş durumda. Dolayısı ile iki film arasında yalnızca 100 milyon dolarlık fark kaldığını söyleyebiliriz.

Aslına bakacak olursanız Avengers: Endgame’e olan ilgi, beklenilenden çok daha hızlı bir şekilde azalmış durumda. İlk hafta sonunda 1.2 milyar dolar hasılat elde etmeyi başaran Avengers: Endgame, sonraki 5 hafta sonunda 1 milyar dolar hasılat toplayamadı. Yine de Marvel için her şey bitmiş değil.

Avengers: Endgame hala vizyonda ve hasılatını yükseltmeye devam ediyor. Ayrıca Marvel hayranları, #BeatAvatar etiketiyle Twitter’da başlattıkları kampanya dahilinde insanları Avengers: Endgame’i ‘bir kez daha’ izlemeye davet ederek filmin tarihin en fazla hasılat yapan filmi olması için çaba gösteriyorlar.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/05/30/avengers-endgame-avatar-box-office-record-closing-in/
66
12
9
6
2
Emoji İle Tepki Ver
66
12
9
6
2