BMW, Togg’un ‘Evinde' Kendi Otomobilinin Fotoğrafını Paylaştı, Bakan Varank’tan Yanıt Geldi

81
17
5
2
1
BMW, Togg’un ‘Evinde' Kendi Otomobilinin Fotoğrafını Paylaştı, Bakan Varank’tan Yanıt Geldi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medyada gündem olan BMW fotoğrafına tepki verenler arasına katıldı. Gemlik'te çekilen fotoğraf "Togg'a nispet" olarak yorumlanırken, Varank'tan da "Başka şubemiz yoktur" yorumu geldi.

Alman otomobil devi BMW, bugün küresel Instagram hesabından pek çok Türk’ün dikkatini çeken bir paylaşım yaptı. Yeni nesil BMW X1 modeline yer veren paylaşımda araç, Togg’un üretim tesisinin bulunduğu Gemlik sahilinde poz verdi.

Tasarım hatlarıyla da bir nebze Togg’u andıran BMW X1’in fotoğrafı, haliyle pek çok kullanıcının Togg benzetmesine ev sahipliği yaptı. Fotoğraf, sosyal medyada gündem olurken bir paylaşım da Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi:

“Başka Şubemiz Yoktur”

Peki fotoğrafın hikâyesi ne?

()

BMW tarafından paylaşılan bu fotoğraf, aslında yeni bir fotoğraf değil. Fotoğraf, Türk otomobil fotoğrafçısı Ataberk Şimşirli tarafından çekildi ve kendi hesabından 19 Ekim’de, Togg üretim tesisinin açılışından 10 gün önce paylaşıldı.

()

Özel çekim hizmeti de sunan Ataberk Şimşirli’nin farklı çekimleri de Bursa merkezli otomobil satıcısı Teknik Oto tarafından 5 Kasım tarihinde paylaşıldı.

()

BMW, yine 20 Kasım tarihinde Ataberk Şimşirli’nin paylaşımında yer alan iki fotoğrafı daha resmi hesabından paylaşmıştı.

Tabii sonuç olarak BMW’nin bu fotoğrafları paylaşarak Togg’a ‘nispet’ yapıp yapmadığı kesin olarak söylenemez. BMW, fotoğrafın çekim yerini de sorgulamadan, fotoğrafçının başarısını da paylaşmış olabilir.

81
17
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
81
17
5
2
1