Battlefield 5'in Battle Royale Modu Firestorm, %50 İndirimle Origin'de Yayınlandı

24
8
6
6
0
Yılların savaş oyunu serisi Battlefield'ın Battle Royale türü yeni oyun modu Battlefield 5: Firestorm oynanabilir durumda.

Battle Royale furyası aldı başını gidiyor. Bu oyun türündeki oyuncu kitlesinin her geçen gün arttığını gören oyun yapımcıları bir bir kendi Battle Royale oyunlarını üretir ve piyasaya sürer oldu. Bu oyun yapımcılarının arasına şimdi de Battlefield 5: Firestorm ile EA DICE ve Criterion Games de girdi.

Haritanın daha önce görülmemiş büyüklüğü, silahların çeşitliliği ve başka Battle Royale oyunlarında olmayan araçlar ile Battlefield 5: Firestorm, kendisine yepyeni bir oyuncu kitlesi yaratmayı amaçlıyor. Hâlihazırda Battlefield hayranlarının soluksuz oynayacağı yeni oyun modu Firestorm oyun modu için Origin'de an itibariyle %50 indirim bulunuyor. (Battlefield 5'e sahip olan her kullanıcı Firestorm'u oynayabiliyor.)

Normal satış fiyatı 59,99 euro olan Battlefield 5'in standart sürümü şu an Origin Store'da 29,99 eurodan satılıyor. Geçen yıl dahi hazır olan Battle Royale modunu mükemmelleştirene kadar piyasaya sürmeyen DICE, bu bağlamda oyuncularından fazlasıyla olumlu geri dönüt almayı planlıyor. Battlefield 5'i %50 indirimle satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

24
8
6
6
0
Emoji İle Tepki Ver
24
8
6
6
0