Battlefield V'in 2019 Yol Haritası Yayınlandı

10
4
1
1
0
Geçtiğimiz günlerde Battle Royale modu Firestorm’un yeni bir fragmanını yayınlayarak oyuncuların beklentisini oldukça yükselten Battlefield V ekibi, oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımla Battlefield V'in 2019 yol haritasını açıkladı.

Electronic Arts bünyesindeki EA Digital Illusions CE (DICE) tarafından geliştirilen ve dünya üzerinde birçok oyuncunun severek oynadığı video oyunu Battlefield V için 2019'un geri kalanında nasıl bir yol izleneceği büyük merak konusuydu. EA DICE, dün gece Battlefield V'in resmi Twitter hesabından bu yılın sonuna kadarki planlarını içeren 2019 yol haritasını yayınladı.

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni fragmanıyla oyuncuları heyecanlandıran Firestorm isimli Battle Royale modunun kullanıma sunulmasıyla başlayan yol haritası, oyuna gelecek birçok yenilik için net tarihler belirliyor. Gelin EA DICE'ın Battlefield V için 2019 planlarına birlikte göz atalım.

Chapter 3: Trial by Fire

Mart ve Haziran arasını kapsayan Chapter 3, 25 Mart'ta oyuncularla buluşacak Firestorm adındaki Battle Royale modunun yayınlanmasıyla başlayacak. Nisan ayında Combined Arms için yeni görevler yayınlanacağı açıklanan duyuruda Mayıs ayında Mercury isimli yeni haritanın oyuna dâhil edileceği belirtiliyor. Ayrıca EA DICE, bu bölümün son kısmında Haziran ayında Battlefield V'e Outpost adında yeni bir mod ekleyecek.

Chapter 4: Defying the Odds

Haziran ayı içinde başlayacağı duyurulan Chapter 4, yeni mod ve haritaları oyuna getirecek. Ayrıca bu kısımda henüz ismi paylaşılmayan bir mod da oyunculara sunulacak. 

Chapter 5

EA DICE, yaptığı duyuruda yılın sonuna yaklaştıkça verdiği detayların sayısını da azalttı. Öyle ki Chapter 5 için yalnızca 2019'un sonunda başlayacağı bilgisi paylaşıldı. Belki de önümüzdeki günlerde EA DICE, yapacağı açıklamalarla diğer yenilikler hakkında bilgi verebilir.

Battlefield V için EA DICE tarafından hazırlanan 2019 yol haritasını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Yapılan duyuru hakkında daha detaylı bilgiye buraya tıklayarak gidebileceğiniz EA'in resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz. Battlefield V hakkındaki duyuruları anbean takip ederek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/03/23/battlefield-5-new-content-roadmap/
10
4
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
4
1
1
0