Beklenen Gün Geliyor: Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi’nin Afişi Yayınlandı

20
3
1
1
0
Behzat Ç.'nin altı yılın ardından tekrar hayranlarıyla buluşmasına çok kısa bir süre kalmışken diziden yeni bir afiş hayranların heyecanını daha da fazla artırdı. 25 Temmuz tarihinde BluTV'de yayınlanacak olan dizi, eskiden olduğu gibi tekrardan fazlasıyla konuşulacağa benziyor.

Türkiye'deki polisiye dizilere bambaşka bir soluk getiren ve uzun süre sonra hayranlarıyla tekrardan buluşmaya hazırlanan Behzat Ç.'den yeni bir afiş geldi. Yayınlanma tarihine an itibarıyla bir hafta kalan efsane dizi, yeni sezonuyla BluTV'de yayınlanacak.

Dizinin 'kemik kadrosu' diyebileceğimiz birçok kişiyi yine görebileceğimiz dizide başrolde Erdal Beşikçioğlu yer alırken Nejat İşler, Canan Ergüder Ece, Ege Aydan, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Güven Kıraç, Eray Eserol, Ayça Eren, Ahu Türkpençe, Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli, Rıdvan Aybars Düzey, Gülşah Çomoğlu ve Kadir Çelik gibi isimler de bulunacak.

behzat ç

Birçok kişi, altı yılın ardından 9 bölümlük ilk sezonuyla seyirciyle buluşacak olan Behzat Ç. için heyecanlanmış durumda. Ayrıldığı görevine tekrardan dönecek olan Behzat Ç.'nin hikayesine kulak vereceğimiz dizide, birkaç bölüm için Behzat Ç.'yi polis olarak görmeyeceğiz gibi duruyor.

Senaryosunu Ercan Mehmet Erdem'in kaleme aldığı ve Serdar Akan'ın yönettiği Behzat Ç.'nin fragmanını izlemek için aşağıdaki videoyu kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.birgun.net/haber-detay/behzat-c-bir-ankara-polisiyesinin-afisi-yayinlandi.html
20
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
1
1
0