Best Buy, Samsung Galaxy Fold'un Ön Siparişlerini İptal Etti

16
4
4
3
1
Best Buy isimli alışveriş sitesi, Samsung Galaxy Fold için yapılan ön siparişleri iptal etti. Dün forumlarında yayınladıkları bir bildiride, ön siparişlerin iptal edildiğini ve şimdilik Galaxy Fold için ön siparişleri kapattıklarını açıkladı.

Duyurulduğu andan itibaren ekran konusunda yeni bir çağa geçeceği düşünülen Samsung Galaxy Fold, yapılan testler sonrasında ekran sorunlarıyla karşılaşmıştı. Bunun üzerine satışları erteleyen Samsung’dan sonra yeni bir gelişme de Best Buy’dan geldi. Amerika Birleşik Devletleri merkezli site, forumlarında yaptıkları bir bildiriyle Galaxy Fold için yapılan bütün ön siparişleri iptal ettiklerini ve gelecek ön siparişleri durdurduklarını açıkladı. 

Açıklamanın bir kısmı: 

“Yeni tasarımlar ve teknolojik buluşlar çoğu engeli beraberinde getirebilir. Bu engeller Samsung’un Galaxy Fold modelinin piyasaya çıkışını ertelemesine neden oldu ve Samsung yeni bir çıkış tarihi vermedi. Müşterilerimiz bizim için her zaman ilk sırada olduğundan dolayı Galaxy Fold için geçerli tüm ön siparişleri iptal etmeye karar verdik.” 

Bu, gelecekte Best Buy’dan Galaxy Fold’u satın alamayacağınız anlamına gelmiyor ancak şimdilik ön sipariş vermek mümkün değil. Bunun yerine Best Buy, telefon tekrar kullanıma sunulduğunda müşterilere bilgi sağlamak için Galaxy Fold ürün sayfasına “Beni haberdar et” düğmesi ekledi. 

Başlangıçta 26 Nisan’da piyasaya sürülmesi planlanan Galaxy Fold, inceleme birimleriyle ilgili sorunlar yaşadıktan sonra süresiz ertelendi. Cihazı aldıktan sonraki birkaç gün içinde gözden geçirenler, ekran arızalarından, vücut arasında sıkışıp kalmasına kadar değişen birtakım sorunlar yaşamaya başladılar. Bu sorunlar, Samsung’un tüm cihazları geri çağırmasına ve soruşturmanın tamamlanmasına kadar satışları ertelemesine sebep oldu. Samsung, henüz yeni bir satış tarihi belirtmedi. 

Galaxy Fold’da yapılan iyileştirmelere ilişkin raporlar yapıldı ve Samsung CEO’su Dj Koh, cihazın Mayıs ayının sonuna kadar sürülüp sürülmeyeceği sorulduğunda “Çok geç kalmayacağız” demişti. 

Kaynak : https://www.androidcentral.com/best-buy-cancels-samsung-galaxy-fold-pre-orders
16
4
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
16
4
4
3
1