Binance Türkiye'den The Weeknd Konseri Çekilişi (Bilet, Seyahat ve Konaklama Dahil)

3
1
1
0
0
Binance Türkiye, The Weeknd'in Prag konseri için kullanıcılarına seyahat ve konaklama masrafları dahil konser bileti hediye ediyor.

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in Türkiye ayağı Binance Türkiye, müzikseverler için kaçırılmaması gereken bir çekiliş başlatıyor. Binance Türkiye, günümüzün en sevilen sanatçılarından The Weeknd’in Prag konseri için kullanıcılarına konser bileti hediye edecek.

Binance Türkiye’den The Weeknd konser bileti kazanma şansı elde etmek isteyen kullanıcılar, herhangi bir kripto para alışverişi yapmak zorunda da değil. Bilet kazanma şansı elde etmek için tek şart, Binance uygulamasına giriş yaparak kimlik doğrulaması gerçekleştirmek.

Sadece konser bileti değil, seyahat ve konaklama masrafları da karşılanacak:

the weeknd

Binance Türkiye, şanslı kullanıcılarının sadece The Weeknd konseri için bilet değil, Prag’a gidiş dönüş uçak bileti ve 5-7 Ağustos tarihleri arasını kapsayan konaklama imkânlarını da karşılayacak. Ayrıca VIP vize hizmeti de sunulacak.

The Weeknd konserine gidiş şansı elde etmek için yapmanız gerekenler:

  • Binance Türkiye üyesi olduktan sonra mobil uygulamanın sağ üst köşesindeki profil amblemine dokunun.
  • “Kimlik Doğrulama” seçeneğine basın ve “Kimlik Doğrulama” sayfasını açın.
  • Belge tipini seçin.
  • Sırasıyla kimliğinizin ön ve arka yüzlerinin fotoğrafını çekerek sisteme yükleyin.
  • Ardından yüzünüzün fotoğrafını çekmek için “Selfie çek” seçeneğine basın.

Bu adımların ardından eğer bilgileriniz doğru ise kimlik doğrulama işlemi, kısa süre içinde gerçekleşmiş olacak.

Kampanyaya katılım, 15 Mayıs 19.00 ile 15 Haziran 23.59 tarihleri arasında gerçekleştirilebilecek. Ödüller ise 16 Haziran - 30 Haziran tarihleri arasında dağıtılacak.

Ödülleri kazanacak kişiler, katılımcılar arasından belirlenecek 50’nci ve 500’üncü kişiler olacak.

  • Önceden kayıt olmuş ancak kimlik doğrulamasını tamamlamayan kullanıcılar da kampanyaya katılım sağlayabilecek.

Binance Türkiye Direktörü Harika Eldoğan, kampanya hakkında açıklama paylaştı:

“Binance Türkiye ekibi olarak topluluğumuza yönelik heyecan verici projelere imza atmaya devam ediyoruz. Binance olarak sunduğumuz ürün, servis ve yüksek seviyedeki güvenlik uygulamalarının yanı sıra; gerçekleştirdiğimiz webinarlar, topluluk buluşmaları, mentorluk programları, sosyal aktivite ve kampanyalarımız aracılığıyla da kullanıcılarımıza en üst seviyede deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Bu defa da dünyanın en çok dinlenen, takip edilen sanatçılarından The Weeknd’in Prag’da vereceği unutulmaz konsere masrafları bize ait olmak üzere şanslı Binance’lileri yolcu edeceğiz. Binance uygulamasında kimlik doğrulamasını gerçekleştiren herkes bu fırsattan faydalanma şansına sahip. Bu özel deneyime herkesi davet ediyoruz.”

3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0