Bir Ünlü İsim Daha 51. Bölge Etkinliğine Resmen Katılacağını Açıkladı

47
8
2
1
1
51. Bölge'yi işgal konusu gün geçtikçe daha da büyüyen bir şaka halini aldı. Şaka en son katılan kişi de Machete filminden tanıdığımız Danny Trejo oldu. Trejo, resmi Twitter hesabından paylaştığı bir görselle birlikte etkinliğe katılacağını belirtti.

ABD Hava Kuvvetleri'ne ait 51. Bölge'yi istila etme konusundaki etkinlik, her geçen gün daha fazla destekçiyi içerisine katıyor. Bu sefer de başka bir ünlü, 51. Bölge etkinliğine katılacağını Twitter üzerinden açıkladı.

Danny Trejo, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada 51. Bölge'nin istilası etkinliğinde kendisinin de yer alacağını belirtti. Machete filminden tanıdığımız ünlü oyuncu, parlayan bir palanın olduğu bir görseli paylaşarak "51. Bölge'den çıktığım zaman böyle olacak" şeklinde bir gönderi paylaştı.

51. Bölge istilası interneti kasıp kavururken bu konudan haberdar olmayan kişiler için hemen özetleyelim: Bir Facebook sayfası "51. Bölge'yi istila edelim, hepimizi birden durduramazlar" şeklinde bir etkinlik başlattı. Etkinlik, şu anda 1,2 milyon katılımcının yanı sıra 1 milyon katılmayı düşünen kişiye sahip.

Amerika Birleşik Devletleri Hava Kuvvetleri sözcüsü, kimsenin böyle bir şey denememesini anlatan sert bir uyarıda bulunmuş, 51. Bölge'nin tüm saldırılara karşı hazırlıklı olduğunu belirtmişti. Etkinlik şu anda mizah bakımından oldukça doyurucu olsa da olası bir toplanmanın büyük bir felaketle sonuçlanabileceğini de belirtmekte fayda var.

Amerika Birleşik Devletleri'nin askerlerini eğittiği ve tam teçhizatlı birliklerin sürekli olarak devriye gezdiği bölgeye girenlerin vurulması, Amerika Birleşik Devletleri tarafınca müsaade edilen bir durum. Alana girilmesi yasaklı olduğu için girmeye çalışan herhangi birinin vurulacağı da tabelalar üzerinde yer alıyor.

Az önce de bahsettiğimiz gibi, internet üzerinde büyük bir mizah konusu olan ve ünlülerin de mizaha katıldığı bu konu, birçok kişinin olayı gerçek olarak algılayıp insanların 51. Bölge'ye gitmesine sebep olabilir. Böyle bir durumda da binlerce kişinin öldüğü bir facia doğabilir. Biz yine de tüm bunların bir şaka olduğunu ancak yapılan mizahların son derece eğlenceli olduğu için olayın mizahi kısmının devam etmesini istediğimizi belirtelim.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/viral/danny-trejo-has-officially-joined-the-area-51-raid/
47
8
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
47
8
2
1
1