Bir YouTuber, Çıplaklık Sebebiyle Instagram'dan Yasaklanan Kadının Tükürüğünü İnceledi

82
42
5
5
4
Günümüzde en çok kullanılan araçlardan biri olan internet, birçok yeni içeriğe de yer veriyor. Hatta "Her şeyi gördüm" dediğiniz an karşınıza o 'görmediğiniz şey'i çıkartma konusunda çok büyük bir rol oynuyor. Bugünün de o günlerden biri olduğunu söyleyebiliriz.

Kendi banyo yaptığı suyu kavanozlara koyup sattıktan sonra Instagram'ın çıplaklık koşullarını çiğnediği için Instagram'dan yasaklanan Belle Delphine isimli kişi, son haftalarda birçok ilginç haberimize konu oldu. Tabii ki Instagram'ını kapatmasının ardından Belle Delphine'i bir daha görmeyeceğimizi düşündüğümüz, başka bir deyişle "Her şeyi gördük" dediğimiz noktada Belle Delphine tekrardan karşımıza çıktı.

Bu olaylardan önce H3H3Productions ve H3 Podcasts isimli YouTube kanallarının kurucusu Ethan isimli YouTuber'a özel bir paket yapacağını söyleyen Belle Delphine, sözünde durarak Ethan'a bir paket gönderdi. Gönderdiği pakette kendi tükürüğünü kavanozlamış olan Belle Delphine, Ethan tarafından bir teste tabi tutuldu. Kendisi olmasa da tükürüğü analiz edildi.

instagram fenomeni

Ethan, kavanoz kendisine geldiğinde (nedendir bilinmez) kavanozu kokladığını ve ciddi bir alkol kokusu aldığını belirtti. Bunun üzerine bir alkol analizi gerçekleştirmeyi düşünen Ethan, bir podcast'te alkol testini gerçekleştirdi.

Ethan, podcast'te şu ifadeleri kullandı:

"Belle Delphine bize bir paket ve bir video gönderdi. Bize yolladığı ve içine tükürüp etrafını yaladığı o videoyu hatırlarsınız. Kavanozu açtığımız zaman çok sert bir alkol kokusu odaya yayıldı. Gerçekten çok güçlü bir alkol kokusu vardı. Biz de tükürüğün fermente olma ihtimalini düşündük ancak bu mantıklı değildi çünkü fermantasyon sürecinde şekere ihtiyaç vardı. Alkolün fermente olması için bakterilerin şekerlerle beslenmesi gerekiyor. Bakteri şekerle beslenince de yan ürün alkol oluyor."

youtuber

Konuşmanın daha da ilginçleşemeyeceğini düşünüyorsanız yazımızın başında söylediğimiz gibi hiçbir zaman erken konuşmamanız gerektiğini söyleyebiliriz. Belle Delphine'in kavanozu doldurma videosunu izlerken tükürüğün bir anda büyük bir oranda arttığını belirten Ethan, "Bunun içinde kesinlikle tükürük var ancak çok sulu" açıklamalarını yaparak Belle Delphine'in tükürüğüne alkol dökerek kendisine göndermiş olabileceğini düşündüğünü belirtti.

Bu ihtimalin doğruluğunu öğrenmek için kolları sıvayan YouTuber'lar, tükürüğü analiz etti ve Belle Delphine'in o sırada içtiği kanısına vardı.

Videonun devamında neler olduğunu merak ediyorsanız aşağıdaki bağlantı aracılığıyla videoya ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/viral/youtubers-spend-20-whole-minutes-analysing-belle-delphines-spit/
82
42
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
82
42
5
5
4