Bir YouTuber, FIFA 20’de Kolay Gol Atmanın Yöntemini Buldu (Video)

43
8
6
3
2
FIFA 2020 oyuncusu olan bir YouTuber, oyuncuların online maçlarda rakiplerine karşı üstünlük kurabilmelerini sağlayacak yeni bir top sürme yöntemi bulduğunu söyledi. Peki nasıl? Hadi gelin, bu sorunun cevabına hep birlikte bakalım.

Dünyanın en popüler futbol oyunu olan FIFA, serinin yeni halkası FIFA 2020’de birçok yeniliği oyuncularla buluşturmuştu. Bu yeniliklerden biri olan Strafe Dribbling, oyuncuların çok daha hassas ve dengeli bir şekilde top sürmesini sağlıyor. Fakat bu özellikten tam anlamıyla yararlanmak her yiğidin harcı değil. 

YouTube’da çektiği FIFA videolarıyla bilinen Ovvy adlı bir YouTuber, oyuncuların açık alanda Strafe Dribbling özelliğinden faydalanabilmeleri için yeni bir yol keşfetti. YouTuber’a göre, strafe top sürme özelliğini kullanmanın en etkili yolu, topu sol analog çubukla belirli bir yöne itmeden önce L1 / LB düğmesine hafifçe dokunmak. 

FIFA

Ovvy, bu özelliğin en çok başkalarına karşı oynanan online maçlarda işe yarayacağını söylüyor. Strafe top sürme özelliğinin oyunculara çok daha iyi bir şut açısı yarattığını da belirten YouTuber, paylaştığı videoda bulduğu yöntemin nasıl uygulanacağını detaylı bir şekilde anlatıyor.

FIFA 20 oyuncuları, oyunun piyasaya sürüldüğü geçtiğimiz aydan bu yana en iyi ipuçlarını ve püf noktalarını paylaşmaya devam ediyor. Örneğin; geçtiğimiz günlerde bir FIFA oyuncusu, doğrudan köşe vuruşlarından gol atabileceğiniz bir teknik keşfetmişti. EA Games tarafından geliştirilen FIFA 20, eylül ayında PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformlarında piyasaya sürülmüştü. 

FIFA 20'de nasıl kolay gol atabileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.sportbible.com/news/gaming-fifa-20-youtuber-shows-off-new-unstoppable-move-to-score-easy-goals-20191025
43
8
6
3
2
Emoji İle Tepki Ver
43
8
6
3
2