Borderlands 3'ün İlk Sürpriz Yumurtası Ortaya Çıktı (Video)

4
3
1
0
0
Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen Borderlands 3'ün ilk sürpriz yumurtası keşfedildi. Karakterlerin yeniden doğduğu sırada ortaya çıkan bu sürpriz yumurta, 2011 yılında piyasaya sürülen Elder Scrolls V: Skyrim'den alınmış bir diyalogu içeriyor.

Oyunseverlerin uzun süredir bekledikleri "Borderlands 3" nihayet piyasaya sürüldü ve şu sıralar oyunseverler, bu oyuna kilitlenmiş durumdalar. Oyunseverlerin özellikle haritasında sorun yaşadıkları Borderlands 3'te şimdiyse bir sürpriz yumurta keşfedildi. Ancak bu sürpriz yumurtayı bulmak isteyen oyunseverlerin, ne yazık ki oyunda vurularak ölmeleri gerekiyor.

Borderlands 3'te yer alan sürpriz yumurta, 2011 yılında piyasaya sürülen "Elder Scrolls V: Skyrim"le ilgili. Aslına bakacak olursak keşfedilen bu durumu sürpriz yumurta tanımlamak, olayı tam olarak karşılamıyor. Bunun nedeniyse, oyunda yeniden doğduğunuz zaman kulağınıza çınlayan sesler. Bu seslerin Elder Scrolls V: Skyrim'den alındığı gayet açık bir şekilde fark ediliyor.

Borderlands 3

Borderlands 3'te keşfedilen bu sürpriz yumurta düzenli olarak oyun videoları paylaşan "Game Tutor" isimli bir YouTube kanalı tarafından fark edildi. Dilerseniz şimdi de, bu sürpriz yumurtanın ne olduğuna bakalım.

Paylaşılan videoda Elder Scrolls V: Skyrim'de yer alan bir diyalogun, Borderlands 3'te de aynı şekilde yer aldığı açıkça duyulabiliyor.

Borderlands 3, oyunseverler tarafından fazlasıyla merak edilen bir oyundu. Ancak ne yazık ki şu an için oyunseverler, Borderlands 3'ten beklediklerini bulamamış gibi görünüyor. Ancak oyunun daha şimdiden yüz binlerce adet sattığı ifade ediliyor.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/borderlands-3-includes-skyrim-easter-egg-but-you-have-to-die-to-find-it/
4
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
1
0
0