Borderlands’in Geliştirilmiş Sürümü, Steam’de Hafta Sonu İçin Ücretsiz Oldu

4
3
2
0
0
Orijinal Borderlands oyunun geliştirilmiş versiyonu olan Borderlands Game of the Year Enhanced, hafta sonu boyunca Steam üzerinden ücretsiz olarak oynanabilir.

Oyunseverler tarafından merakla beklenen Borderlands 3 için geri sayım sürüyor. Eylül ayında piyasaya sürülecek oyun için bekleyiş devam ederken Valve'ın oyun platformu Steam, 64 TL değerindeki "Borderlands Game of the Year Enhanced"i hafta sonu için ücretsiz yaptı.

Orijinal Borderlands oyununun biraz daha geliştirilmiş ve bir DLC paketine sahip olan Borderlands Game of The Year Enhanced, hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek.

steam

Borderlands'in bu özel sürümünde, 4 farklı karakter kullanılabiliyor. Birinci şahıs nişancı ile RPG türünde harmanlanan bu oyunda, çok sayıda silah ve araç kullanabiliyorsunuz. 

Borderlands Game of the Year Enhanced'in dikkat çekici yanlarından bir tanesi de içerisinde DLC paketleri içeriyor olması. Bu oyunda 4 farklı paket bulunuyor. Bu paketler The Zombie Island of Dr. Ned, Claptrap's New Robot Revolution, The Secret Armory of General Knoxx ve Mad Moxxi's Underdome Riot

Tüm bu özellikleriyle birlikte Borderlands Game of the Year Enhanced'i hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına erişmek isterseniz, burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/the-original-borderlands-is-free-on-steam-for-the-weekend/
4
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
0
0