Borderlands Oyununun Filmi Geliyor (Seslendirmede ‘The Rock’ Olabilir)

7
2
1
1
0
Mekanik sesli bir robot olan ve tüm Borderlands hayranlarının tanıdığı robot Claptrap’i, Borderlands filminde The Rock seslendrebilir.

Borderlands oyunu ve oyunun geçtiği evren pek çok hayrana sahip. Oyunun yakın zamanda bir de filmi gelecek. Film hakkında çok fazla bilgimiz olmasa da, seslendirme konusunda ortaya atılan büyük bir isim  var. 

Eski WWE güreşçisi olan Dwayne “The Rock” Johnson, Claptrap rolü için düşünülüyor. Robotun sesleriyle The Rock’un aşırı maskülen ses tonunun ne kadar oturacağı tartışmalı olsa da, kendisini her an mikrofonun başında görebiliriz. 

Gearbox aslında The Rock ismini kısa süre önce gündemine aldı. Gearbox Yaratıcı Yönetmeni Paul Sage, filmin oyuncu kadrosuyla ilgili sorulan sorulara cevap verdi. “Claptrap’ı kim oynayabilir? Sesçi elemanlarımız size, ‘Hey, herhangi birini Claptrap yapabiliriz?’ diye cevap verdi. “Bence The Rock. Evet. The Rock Claptrap’ı oynamalı!”

the rock

Borderlands 3 Sanat Yönetmeni Scott Kester ise, filmin animasyon mu yoksa gerçek oyuncularla çekilen bir film mi olmadığını bilmediğini söyledi. O’nun favorisi ise Bill Murray oldu.

borderlands

The Rock’un böyle bir rolü kabul edip etmeyeceği bilinmiyor. Yine de geçmişte Diş Perisi gibi karakterleri oynadığı için ihtimal verilebilecek bir alternatif. Öte yandan serinin hayranları, The Rock’ın CL4P-TP (Claptrap) robotunu seslendirmesine hayır demeyeceklerdir. 

Kaynak : https://www.thegamer.com/gearbox-wants-the-rock-voice-claptrap-borderlands-movie/
7
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
1
0