Breaking Bad'in Walter White'ı, Koronavirüse Yakalandığını Ancak İyileştiğini Duyurdu

28
5
5
1
0
Breaking Bad'de Walter White karakterini canlandıran Bryan Cranston, koronavirüse yakalandığını ancak başarılı bir tedavi süreci sonrasında hastalığı atlattığını duyurdu.

Kısa süre önce Lad Bible tarafından ‘21. yüzyılın en iyi dizisi’ seçilen Breaking Bad dizisinin başrolündeki Walter White karakterini canlandıran tecrübeli aktör Bryan Cranston, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsü yendiğini açıkladı.

Instagram üzerinden bir video paylaşan ve uzun bir açıklama yayınlayan Cranston, başarılı bir tedavi süreci geçirdiğini, koku ve tat alma kaybı, göğüs ağrısı, baş ağrısı gibi hafif koronavirüs semptomları gösterdiğini ifade etti.

Bryan Cranston'ın Instagram üzerinden yayınladığı video

()

Paylaştığı videonun çekimlerine Kaliforniya Üniversitesi (UCLA) kan merkezinden başlayan Cranston, COVID-19 ile ilgili araştırmalara destek vermek ve diğer hastalara yardımcı olmak için plazma bağışında bulunduğunu belirtti.

Videoyu izleyenlere maske ve sosyal mesafe konularında uyarılarda bulunan Cranston, kendisinin tüm kurallara bağlı kalmasına rağmen COVID-19’a yakalandığını, bu nedenle dikkatli olmanın son derece önemli olduğunu belirtti.

walter white

64 yaşındaki Bryan Cranston, 2008 yılında yayın hayatına başlayan ve 2013 yılında ekranlara veda eden Breaking Bad dizisinde canlandırdığı Walter White karakteriyle milyonların gönlünde taht kurmuştu. Cranston son olarak Geçtiğimiz yıl El Camino: A Breaking Bad Movie filminde bir kez daha Walter White karakterine hayat vermişti.

28
5
5
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
5
5
1
0