Brezilya Başkanı’nın Çevre Kirliliği Hakkında Sunduğu Aşırı Mantıklı (!) Çözüm Önerisi

85
26
19
7
7
Yaptığı ilginç açıklamalarla bilinen Brezilya Başkanı Jair Bolsonaro, yine ilginç bir açıklamayla dünya gündemine oturdu. Dünyayı kurtarmak için son derece ilginç bir fikri ortaya atan Bolsonaro, ciddi eleştiriler aldı.

Ne kadar çok insanın ne sıklıkla 100 numaraya gittiğini tartışma konusu biraz çirkin bir durum olabilir ancak Brezilya Başkanı Jair Bolsonaro'nun yaptığının tam olarak bu olduğu belirtildi.

Brezilya Başkanı Bolsonaro, dünyayı korumak için absürt derecede ilginç bir fikri ortaya attı. İnsanların gün aşırı şekilde tuvalete çıkmaları sonucunda Dünya'nın daha iyi bir yer haline geleceğini belirten Bolsonaro, "Daha az yemek bu durum için yeterli. Çevre kirliliğinden bahsediyoruz. Her gün değil de gün aşırı tuvalete çıkmanız yeterli. Bu, Dünya için daha iyi olur" şeklinde bir açıklama yaptı.

çevre kirliliği

Bolsonaro'nun ilginç fikirlere hiç de yabancı olmadığı biliniyor. Aile fikirlerini benimseyen ve nesil farkını pek de düşünmeyen Bolsonaro'nun geçtiğimiz dönemlerde aynı cinsten kişilerin evliliğine karşı çıktığı da biliniyor. Dahası, Playboy'a verdiği bir röportajda gay bir çocuğu olsa onu sevemeyeceğini bile belirtmişti.

Geçtiğimiz sene bir seçim kampanyası sırasında karnından bıçaklanan Bolsonaro'ya saldıran kişinin paranoid delüzyon hastası olduğu ortaya çıkmıştı. İnsanların ne sıklıkla tuvalete gitmesi gerektiğini söyleyen Bolsonaro'nun bu fikri, Brezilya'nın orman sorunundan sonra ortaya çıktı.

Küresel ısınmanın gerçek olmadığına inanan Bolsonaro, çevreyle ilgili üç alanı da kapattırdı. Birçok yabancı medyaysa Bolsonaro'nun siyasi sorunlarını vatandaşların tuvalet alışkanlıklarına saracak düzeye getirmesi konusunu eleştirdi.

Kaynak : https://dailycaller.com/2019/08/12/brazil-president-poop-less-save-earth/
85
26
19
7
7
Emoji İle Tepki Ver
85
26
19
7
7