BtcTurk, Milli Futbol Takımlarının Ana Sponsoru Oldu

17
5
5
1
1
Türkiye'nin en büyük kripto para borsalarından BtcTurk, Türkiye Futbol Federasyonu ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. İmzalanan anlaşmayla birlikte BtcTurk, Türkiye'nin milli futbol takımlarının ana sponsoru oldu.

Son yıllarda popüler bir yatırım aracı haline gelen kripto paralar, bugün milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Bu konuda da ülkemizde başı çeken BtcTurk isimli bir platform bulunuyor. Ülkemizdeki yatırımcılar, BtcTurk aracılığıyla TL cinsinden Bitcoin ve çeşitli altcoinleri satın alabiliyorlar. Platform şimdi, büyük bir gelişmeye imza attı.

BtcTurk, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile bir sponsorluk anlaşması imzaladı. Bu sponsorluk anlaşması, Türkiye kadın ve erkek Milli Futbol Takımları'nın ana sponsorunun artık BtcTurk olacağı anlamına geliyor. Anlaşmayla birlikte Milli Takımlar, anlaşma sonuna kadar BtcTurk yazılı formalarla karşılaşmalara çıkacaklar.

BtcTurk

TFF ile BtcTurk'un sponsorluk anlaşması, Riva'da bulunan tesislerde imzalandı. İmza törenine TFF Başkanı Nihat Özdemir ve BtcTurk CEO’su Özgür Güneri'nin yanı sıra, Şenol Güneş, Necla Güngör Kıragası ve Milli Takım sporcuları katıldı. Sponsorluk imzalarının atılmasının ardından da konuyla ilgili bazı açıklamalar yapıldı.

BtcTurk CEO’su Özgür Güneri tarafından yapılan açıklamalarda, Türk sporuna verilen desteğin sürdürüleceği ifade edildi. Geçtiğimiz yıl Yeni Malatyaspor'a destek olduklarını hatırlatan Güneri, Milli Takım'a da benzer bir desteği verecekleri için mutlu ve gururlu olduklarını söyledi. Güneri, açıklamalarını "BtcTurk olarak kadın ve erkek milli takımlarımıza başarılar diliyor, #SonuKupaOlsun diyoruz." diyerek bitirdi.

TFF

TFF Başkanı Nihat Özdemir tarafından yapılan açıklamalardaysa bu anlaşmanın büyük bir önem arz ettiği belirtildi. Bugüne dek önemli markalarla önemli sponsorluk anlaşmaları imzaladıklarını ifade eden Özdemir, BtcTurk ile de bu anlaşmalara bir yenisini eklediklerini vurguladı. Türkiye'nin FIFA sıralamasında 41. sıradan  29. sıraya yükseldiğini ifade eden TFF başkanı, A Milli Takım için hedefin ilk 10 içerisinde olacağını ve bu başarının BtcTurk ile mümkün olduğunu söylüyor.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş ise konuyla ilgili açıklamalarında Bitcoin'in güvenli bir alan olduğunu düşündüğünü dile getirdi. Paranın bir araç olduğunu, esas olan şeyinse sevgi ve barış olduğunu ifade eden Güneş, BtcTurk ile yapılan anlaşmada da sevginin daha ön planda olduğunu açıkladı. Güneş, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını dileyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak : https://mediacat.com/btcturk-ve-tffden-sponsorluk-anlasmasi/
17
5
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
17
5
5
1
1