Vivo, Türkiye Ofisini Açtı: Türkiye'de Satılacak Telefonlarını Haftaya Tanıtacak

72
16
7
5
4
Türkiye operasyonları için ofisinin açılışını gerçekleştiren Vivo, 26 Ağustos'ta düzenleyeceği etkinlik ile Türkiye'de satışa sunacağı akıllı telefonları tanıtacak.

LG, Nokia, Motorola gibi devlerin piyasadan bir bir kaybolmasıyla birlikte hızla büyüme kaydeden Çinli akıllı telefon üreticileri, yatırımlarını Türkiye pazarında da genişletmeye başladılar. Huawei, Xiaomi, Oppo gibi devlerin ardından bir başka Çinli akıllı telefon üreticisi Vivo da Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye operasyonlarını yürüteceği ofisin açılışını gerçekleştiren Vivo, 26 Ağustos’ta bir basın etkinliği gerçekleştireceğini ve Türkiye’de satışa sunacağı ilk akıllı telefon modellerinin Türkiye lansmanlarını bu etkinlikte gerçekleştireceğini duyurdu. Vivo markalı akıllı telefonların Türkiye’deki satışları ise eylül ayında başlayacak.

vivo

BBK Electronic çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Vivo, yine BBK Electronic’in sahip olduğu bir başka Çinli teknoloji devi olan Oppo ile kardeş şirket konumunda. 2020 ilk çeyrekte dünyanın en çok satan 5. akıllı telefon markası olan Vivo, ikinci çeyrek itibarıyla ise yerini Oppo’ya bırakarak 6. sıraya gerilemişti.

Hem fiyat/performans odaklı akıllı telefonları hem de üstün özelliklere sahip amiral gemileri ile giriş yaptığı pazarlarda başarılı satış rakamlarına ulaşmayı başaran Vivo’nun Türkiye’de ne kadar popüler olacağını ise zaman gösterecek

Kaynak : https://www.haberturk.com/son-dakika-cinli-bir-dev-daha-turkiye-ye-geliyor-2778517-teknoloji
72
16
7
5
4
Emoji İle Tepki Ver
72
16
7
5
4