Bu Hafta Yayınlanan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 Android Oyun

132
28
11
9
6
Bu Hafta Yayınlanan, Kısa Süreliğine Ücretsiz 7 Android Oyun
Her hafta sizler için hazırladığımız haftalık ücretsiz Android oyun haberlerimizle yine karşınızdayız. Bu hafta Google Play Store'a yeni giriş yapan ve ücretsiz olarak indirilebilen Android oyunlara gelin birlikte göz atalım.

Bu hafta yayınlanan 7 ücretsiz Android oyunla karşınızdayız. Bu oyunların kısa süre içerisinde ücretli olma ihtimallerinin olduğunu hatırlattıktan sonra vakit kaybetmeden hemen listemize geçelim.

1. Drone: Shadow Strike 3

Drone: Shadow Strike 3, mobil cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz bir drone keşif simülasyonu. Oyunda bir uçağa atlayıp hedeflerinizi seçiyorsunuz ve seçtiğiniz hedefleri top yağmuruna tutuyorsunuz. Drone: Shadow Strike 3'te verilen çeşitli görevleri taktiklerle gerçekleştirdiğiniz takdirde, kullanabileceğiniz yeni mühimmatlar da açılıyor.

2. Elune

Oyunda 7 farklı sınıfa ayrılmış 190'dan fazla Elune bulunuyor. Her Elune, daha güçlü bir kahraman hâline gelebilir. İhtiyacınız olan şeyleri, Elune toplayarak yapabilirsiniz çünkü Elune’lar, güçlü adalet yapısıyla sorunları çözmeye çalışıyor.

3. Idle Frontier: Tap Town Tycoon

Idle Frontier: Tap Town Tycoon, yeni şehirleri keşfedebileceğiniz, imparatorluğunuzu kurarak hâkimiyet süreceğiniz bir oyun. Vahşi batıdaki kasabanızı keşfedip, bu kasabalardan ilginç karakterleri toplayıp imparatorluğunuzu büyütebilirsiniz.

4. Chaotic Three Kingdoms

Chaotic Three Kingdoms, 80 tane kahraman sunan koleksiyon temelli bir RPG oyunu. Wei, Shu ve Wu ülkeleri arasında seçim yapmak ve rakiplerinizi bir kule savunma savaşında mağlup etmek sizin elinizde olacak.

5. OnPipe

OnPipe’ta göreviniz, parmağınızı ekranda tutup direği temizlemek. Böylece bir halka, boruya yapışan her nesneyi temizleyecektir. Rahatlatıcı bir etkisi olan oyunda hızlı refleksler size büyük bir avantaj sağlıyor.

6. Idle Defense: Dark Forest

Idle Defense: Dark Forest, bir kule savunma oyunu. Kulenizi kurup düşmanlarınızla mücadele ettiğiniz, çeşitli büyüler yapabildiğiniz, temeli alan savunmasına dayanan bu oyun, şu için erken erişimde.

7. TrafficTrip!

Basit ama eğlenceli bir oyun arıyorsanız TrafficTrip tam size göre. Arabanızla ilerlemek için yolu birleştirmeniz gereken oyunda herhangi bir kazada oyun bitiyor ve başa dönüyorsunuz.

Bu haftanın ücretsiz Android oyunlarını sizlerle paylaştığımız yazımızın sonuna geldik. Siz de listedeki oyunlar hakkında düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz. Ücretsiz oyun ve uygulamaları sizlerle paylaşmaya önümüzdeki günlerde devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/07/28/18-new-android-games-doom-ii-pavilion/
132
28
11
9
6
Emoji İle Tepki Ver
132
28
11
9
6