95
17
6
4
2

Eğer Webtekno YouTube kanalımızı takip ediyorsanız daha öncesinde defalarca kez televizyonda satılan sahte telefonları - siz almayın diye - satın almış ve bu sebeple defalarca kez dolandırıldığımızı görmüşsünüzdür. TV’de orijinal Samsung, Apple adı altında satılmaya çalışılan, ancak elinize geçtiğinde genelde daha önce kullanılmış ve sipariş verdiğinizle alakası olmayan telefonlar satan bu firmalara bir ders verme zamanımız gelmişti.

Bu noktada yine sipariş vererek sahte telefon aldığımız bir şirkete avukatımız yardımı ile dava açtık. Hakkıyla para kazanmak yerine dolandırıcılık yaparak bir yerlere gelmeye çalışan bu insanların, teknoloji ile yakından uzaktan ilgisi olmayan masum insanları kandırmasına artık gönlümüz el vermemeye başladı. Televizyonlarda satılan ve insanları kandıran bu dolandırıcı şirketlere karşı mücadelemizi sürdüreceğiz.

Açılan dava sürecinin Türkiye genelinde emsal karar olmasını ve bu video aracılığı ile pek çok kişinin de hakkını aramasını temenni ediyoruz. Eğer dava sürecini merak ediyorsanız Webtekno mobil uygulamasını indirerek süreç hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

95
17
6
4
2
Emoji İle Tepki Ver
95
17
6
4
2