6
0
0
0
0

Ülkemizde, her türlü oyunu açabilecek bir oyun bilgisayarı toplamak için harcamanız gereken para minimum 7-8 bin TL civarında geziyor. Kaldı ki bu kadar yüksek meblağlar ödediğiniz bilgisayarlar bile bazı oyunları oynatmakta güçlük çekebiliyor. Bu oyunlara örnek verilebilecek en güzel oyun ise son zamanların en tartışmalı ve oyun bilgisayarlarını en çok zorlayan oyun olan Cyberpunk 2077.

NVIDIA, bir süredir GeForce Now hizmetiyle birlikte oyun bilgisayarı satın almaya bütçesi yetmeyen veya "Dolar 6,9 TL olmuş bilgisayar alınmaz bu zamanda" diyen kişilere sorunsuz ve kesintisiz bir oyun deneyimi sunuyor. Ülkemize de sunucularını şimdilik Beta kullanım için açan GeForce Now'ı biz de test ediyoruz, hem de çakma Zamzung model bir akıllı telefonla.

Çakma Zamzung yetişemese de GeForce Now oldukça hızlı:

cyberpunk 2077

Videomuzda görebileceğiniz üzere çakma Zamzung akıllı telefon, Cyberpunk 2077'yi oynamamıza olanak sağlıyor, en azından oyuna giriş yapabiliyoruz. Ancak sistemde bazı takılmalar oluyor. Bunun sebebi ise kesinlikle GeForce Now değil; çakma Zamzung'un internet bağlantısını iyi şekilde almıyor olması.

Daha sonra ise GeForce Now hizmeti ile Cyberpunk 2077'yi bir de MacBook'da oynuyoruz. Sonuç ise mükemmele yakın. Düzgün bir internet bağlantısı sağlandığında GeForce Now, her türlü oyunu (Steam, Epic Games veya GoG kütüphanenizde olduğu sürece) sorunsuzca oynatabiliyor.

Şunu da söyleyelim: Videomuzda sizler için birkaç tane de hediye bulunuyor. Videonun yorumlarına "marka ve model söylemeden" telefonlarının ne kadar eski olduğunu belirten kişilere 50 adet GeForce Now kodu hediye ediyoruz. Eğer siz de bu hediyeden yararlanmak isterseniz videonun yorumlarına uğramayı ihmal etmeyin.

6
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
0
0
0
0