Call of Duty: Modern Warfare'ın Açık Betası Hafta Sonu Başlıyor

10
3
1
0
0
Activision, ekim ayında piyasaya süreceği Call of Duty: Modern Warfare'ın açık beta sürümünü bu hafta sonu yayınlayacak. Activision'ın kullanıcılara sunacağı açık beta sürümü, sadece PlayStation 4 kullanıcıları tarafından oynanabilecek.

Almanya'nın Köln kentinde yapılan "Gamescom 2019" etkinlikleri büyük bir hızla başladı ve oyunseverler 4 gün boyunca yeni oyunlardan haberdar olacaklar. Bu yıl ki etkinliklerin en önemli katılımcılarından bir tanesiyse oyunseverlerin merakla bekledikleri "Call of Duty: Modern Warfare"ın yayıncısı Activision.

Etkinlikler kapsamında Call of Duty: Modern Warfare'la ilgili açıklamalarda bulunan Activision, ekim ayında piyasaya sürülecek olan oyunun özel bir sürümünün açık beta ile oyuncuların beğenisine sunulacağını duyurdu. Buna göre oyunseverler, 23-25 Ağustos tarihleri arasından Call of Duty: Modern Warfare'ın beta sürümünü oynayabilecekler.

call of duty

Activision'ın hafta sonu kullanıma açacağı bu özel sürüm, sadece PlayStation 4 sahipleri tarafından oynanabilecek. Ayrıca beta sürecine dahil olmak isteyen oyunseverler için PS Plus hesabı zorunlu tutulmayacak

23 Ağustos'ta başlatılacak olan bu beta sürüm, "Gunfight" isimli bir modu içerecek. Bu mod kapsamında oyunseverler ikişer kişilik takımlara sahip olacaklar ve tamamen rastgele verilen silahlarla rakip takımı alt etmeye çalışacaklar.

Call of Duty: Modern Warfare, 29 Ekim 2019 itibarıyla piyasaya sürülecek. Activision, geri sayımı devam eden oyun için ön sipariş sistemini de aktifleştirmiş durumda ve bu kapsamda Call of Duty: Modern Warfare, 469 TL'den başlayan fiyatlarla PlayStation 4 için satın alınabiliyor.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/08/19/call-of-duty-modern-warfare-ps4-alpha-announced-gamescom-2019
10
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
3
1
0
0