Cem Yılmaz'ın FaceApp ile Kafayı Bozduğunu Gösteren Instagram Paylaşımları

155
28
10
7
7
Cem Yılmaz'ın FaceApp ile Kafayı Bozduğunu Gösteren Instagram Paylaşımları
Sosyal medyada yüzünü yaşlandıran yaşlandırana. Fenomenler arasında da yaygınlaşmasıyla beraber birden yayılan yüz yaşlandırma trendine Cem Yılmaz da dâhil oldu.

Gelişen yapay zekâlar sayesinde insan yüzlerinde anlık olarak modifikasyonlar yapılabiliyor ve bu sayede ortaya oldukça eğlenceli işler koyulabiliyor. İlk olarak Snapchat ile popülerleşen bu teknoloji, şimdilerde ise yerini çok daha farklı bir uygulamaya bıraktı.

2017 yılının ilk aylarında piyasaya sürülen FaceApp isimli uygulama, kullanıcılarına yüzlerini başarılı bir şekilde değiştirme imkânı tanıyordu. Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde iyi denebilecek kullanıcı sayısına sahip olan mobil uygulama, son günlerde ünlülerin de katkılarıyla viral oldu. Yüzünüzü değiştirebileceğiniz uygulamayı nasıl kullanabileceğinizi buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz haberimizden öğrenebilirsiniz.

Kendi yüzlerinin fotoğrafını çekip yüzlerini FaceApp ile yaşlandıran ve sosyal medya platformu üzerinde paylaşım yapan fenomenler sayesinde FaceApp'in bilinirliği ve kullanılırlığı da bir hayli arttı. İnsanları eğlendirmesiyle tanınan komedyen Cem Yılmaz'dan da paylaşımlar gecikmedi.

FaceApp uygulamasından aldığı ilk sonucu paylaşan Cem Yılmaz, gönderinin altında esprili bir yazı da ekledi:

()

"Datça’dayım. Şov dünyasından uzak kafamı dinliyorum. Arada tanıyanlar oluyor. Sağ olsun belediye de bir yer verdi, heykel yapıyorum. İlaçlarımı tabii alıyorum."

Hızını alamayan Yılmaz, Tarkan'ı da yaşlandırarak yeni albüm çıkarmasına yönelik sözler söyledi:

()

"Tarkan yeni albüm Futu Futu! Müzik marketlerde."

Ünlü komedyen, birçok projede birlikte yer aldığı Ozan Güven ile dostluğunun yıllar boyunca süreceğini gösteren bir görsel daha paylaştı:

()

"Sevgili kardeşim Ozan'ın 50. sanat yılı ödülünü verirken..."

Bir sonraki gönderisinde ise yaklaşık bir yıl önce vizyona giren ve gişe rekorları kıran Arif v 216 sinema filmine gönderme yaptı:

()

"Sinemalarda!"

Son olarak "Yaşlılıkta markayım" notunu düştüğü fotoğrafı paylaşan Cem Yılmaz, adeta 40 sene sonrasına ayna tuttu:

()

"FaceApp tamam onu anladık ama 'yaşlılık'ta markayım! En iyi yaşlılıklar sayfamda :)"

155
28
10
7
7
Emoji İle Tepki Ver
155
28
10
7
7