Sosyal Medyayı Sallayan Yaşlandırma Uygulaması FaceApp Nedir? Nasıl Kullanılır?

126
21
10
10
8
Son dönemlerde yeni bir akım başlamasına neden olan FaceApp uygulamasının nasıl kurulduğunu ve nasıl kullanılabileceğini anlatıyoruz.

FaceApp isimli bir uygulama, son günlerde sıkça adından söz ettirmeye başladı. Kişileri hem yaşlandırabilen hem de cinsiyetlerini değiştirebilen bu uygulama, şu sıralar yeni bir akım başlatmış durumda.

Peki sosyal medyanın gündemine oturan ve kullanıcılar tarafından fazlasıyla beğenilen bu uygulama nasıl indiriliyor, nasıl kullanılıyor? Bu rehber, uygulamayı kullanmak isteyen takipçilerimiz için her şeyi açıklıyor.

faceapp

FaceApp nasıl indirilir?

FaceApp uygulamasını mobil cihazlarınıza indirebilmek için spesifik bir yöntem denemeniz gerekmiyor. Kullandığınız cihazın uygulama mağazasında bu uygulama bulunuyor. FaceApp uygulamasını indirmek isterseniz, aşağıdan kendinize uygun olan sürümü indirebilirsiniz.

Uygulamanın sahip olduğu kolay arayüz, işlemleri büyük bir kolaylıkla halletmenize imkan tanıyor.

  • Uygulama, kurulduktan sonra bazı izinler istiyor. Bu izinler; fotoğraflara erişebilme ve bildirim gönderebilme yetkileri. Bildirimler tercihe göre değişebilir ancak fotoğraflara erişim izninin mutlaka verilmesi gerekiyor.
  • İzin verildikten sonra galerinizde bulunan fotoğrafları göreceksiniz. Bu fotoğraflardan bir tanesini seçmeniz gerekiyor.
  • Seçtiğiniz fotoğrafla ilgili olarak ekranın alt kısmında efektleri görebiliyorsunuz. Burada hangi efekti uygulamak istediğinize karar vererek fotoğrafın yeni halini cihazınıza kaydedebilir, sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.

FaceApp uygulamasının ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunuyor. Ücretli sürüm, düzenlediğiniz fotoğraflardaki "FaceApp" yazısını kaldırıyor. Diğer özelliklerse neredeyse tamamen aynı.

Kaynak : https://onedio.com/haber/instagram-ve-twitter-i-sallayan-yaslandirma-uygulamasi-nedir-nasil-indirilir-880237
126
21
10
10
8
Emoji İle Tepki Ver
126
21
10
10
8