Chadwick Boseman İçin Yapılan Paylaşım, Tüm Zamanların En Çok Beğeni Alan Tweet’i Oldu

240
5
4
4
3
Chadwick Boseman İçin Yapılan Paylaşım, Tüm Zamanların En Çok Beğeni Alan Tweet’i Oldu
Chadwick Boseman’ın ölüm haberini duyurmak için yapılan paylaşım, Twitter’ın yaptığı açıklamaya göre tüm zamanların en fazla beğeni alan Tweet’i oldu. Tweet, 5,6 milyondan fazla beğeni aldı.

Dün Marvel’ın sevilen karakteri Black Panther’e hayat veren ünlü oyuncu Chadwick Boseman’ın hayatını kaybettiğini öğrenmiştik. Boseman’ın resmi Twitter hesabından ailesi tarafından paylaşılan bir yazıyla duyurulan bu üzücü haber, tüm dünyada milyonlarca insan için şok etkisi yarattı. 

2016 yılında üçüncü evre kolon kanseri tanısı konulan ve 4 yıl içinde dördüncü evreye çıkan bu hastalık, hepimizin çok sevdiği Boseman’ı kaybetmemize neden oldu. Avengers, Black Panther gibi yüksek bütçeli filmlerin çekiminde çalışırken aynı zamanda sayısız ameliyat ve kemoterapi alan Boseman’ın bu üzücü haberle aslında ne kadar çok seveni olduğunu görmüş olduk. 

Yapılan paylaşım Twitter’daki en yüksek beğeni sayısına ulaştı

Twitter’ın yaptığı açıklamayla Chadwick Boseman’ın resmi hesabından yapılan paylaşım, sosyal medya platformunun bu zamana kadar en fazla beğeni alan tweet’i oldu. Şu anda 5,6 milyon beğeni sayısına sahip olan tweet, aynı zamanda 2,9 milyon retweet ve 147,4 bin yorum aldı. Twitter, keşke aramızda olsaydı da hiç rekor kırılmasaydı dediğimiz tweet rekorunu “Bu zamana kadarki en çok beğenilen Tweet. Bir krala layık bir takdir. #WakandaForever” açıklamasıyla duyurdu. 

()

Black Panther dışında 21 Bridges, 42, Message from the King gibi pek çok başarılı filmde yer alan Boseman, ölüm haberiyle hepimizi fazlasıyla üzdü. Her zaman ırkçılığa karşı duran ve filmlerinde de bu konuyu sık sık işleyen Boseman’ı bir kez daha anıyoruz. 

Kaynak : https://twitter.com/Twitter/status/1299808792322940928
240
5
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
240
5
4
4
3