Chrome’un Android Sürümü, Artık İnternet Olmadan da Kullanılabilecek!

0
0
0
0
0
Chrome’un Android Sürümü, Artık İnternet Olmadan da Kullanılabilecek!
Chrome’un Android versiyonuna gelen güncelleme ile birlikte kullanıcılar, web sayfalarını indirdikten sonra internetleri olmadan da görüntüleyebilecekler.

Çevrimdışı mobil deneyimi giderek yaygınlaşmaya başlıyor. Artık birçok uygulama, okumak istediğiniz herhangi bir makaleyi daha sonra okuyabilme özelliğini getirmeye başladı. Chrome’un Android versiyonu da benzer bir yenilikle karşımıza çıkıyor.

Google, önümüzdeki birkaç gün içerisinde Play Store aracılığı ile Chrome için en fazla talep edilen bu özelliği dağıtmaya başlayacağını açıkladı. Her zamankinden daha fazla hata düzeltilmesinin yapılacağı güncelleme ile kullanıcılar isterlerse çevrimdışı görüntüleme yapmak için web sayfasını tamamen indirebilirler. Bu özellik sadece makale okumak için değil, ayrıca müzik dinlemek ya da video izlemek için de geçerli. 

Bunların dışında Chrome, metin alanlarındaki yanlış yazılmış kelimelerin görülmesini de sağlayacak. Ayrıca kullanıcılar, makale üzerinde tıpkı masaüstü bilgisayarlardaki ctrl + f tuş kombinasyonunun kullanılması gibi kelime bazlı arama yapabilecekler.

Eğer Android cihazınızda Chrome yüklüyse güncellemenin gelip gelmediğini öğrenmek için Play Store’u açıp ‘Google Chrome’ şeklinde arama yapın. Güncelleme geldiyse, zaten ‘güncelle’ bildirimini göreceksiniz. Eğer yoksa da birkaç gün sonra gelip gelmediğini tekrar kontrol edin.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0