Çinli Araştırmacıların Gözlemlediği “Loch Ness” Canavarı, Kocaman Bir Lastik Çıktı

49
2
2
1
1
Çin’in Twitter’ı olan Weibo’da geçtiğimiz hafta ortaya çıkan çok büyük bir hayvana benzer şeklin göründüğü bir video viral oldu. Weibo’da yayılan videoda görülen hayvan benzeri şekil, çok büyük bir yılana benziyordu.

Çin’in Twitter’ı olan Weibo’da geçtiğimiz hafta yayılan bir video hızlı bir şekilde milyonlarca kez paylaşıldı. 32 milyondan fazla paylaşılan videoda uzun, koyu renkli büyük yılana benzeyen bir şekil Three Gorges Barajı’nda yüzüyordu. 

Videoda görünen yılan benzeri şekil, Weibo kullanıcıları tarafından “Three Gorges Canavarı” şeklinde isimlendirildi. Birçok insan “canavarın” çok büyük bir Burma pitonu olduğu teorisini ortaya attı. Videoyu izleyen insanlar, “canavar”ın sadece sırt kısmının videoda göründüğünü, buzdağı gibi vücudunun geri kalanının çok daha büyük olduğunu iddia ettiler. 

çin su canavarı

“Three Gorger Canavarı” üzerindeki tartışmalar kısa sürede sona erdi. Bu hafta yayınlanan bir başka video ile barajda çalışma yapan işçilerin büyük bir lastik parçasını ya da endüstriyel bir hava yastığını barajdan çıkardığı görüldü. İkinci video ile beraber “Three Gorges Canavarı”nın sadece büyük bir lastik olduğu anlaşılmış oldu. 

Guardian’da yayınlanan bir haber göre, “Three Gorges Canavarı” videosu Weibo’da çok kısa sürede viral haline geldi. Video, Weibo’da kısa sürede 32 milyon kere paylaşıldı. 

Kaynak : https://news.sky.com/story/chinas-loch-ness-monster-is-actually-a-lot-of-hot-air-bag-11813752
49
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
49
2
2
1
1