Pokemon'un Pırasa Canavarı Farfetch'd Evrimleşti: Karşınızda 'Sirfetch'd'

20
8
5
3
3
Orijinal Pokemon karakterlerinden bir tanesi olan Farfetch'd'nin evrimleşmiş hali tanıtıldı. "Sirfetch'd" olarak isimlendirilen yeni karakter, sadece Pokemon Sword oyununda bulunacak.

90'lı yıllarda doğmuş veya yaşı nispeten küçük olan herkes, efsaneleşen Pokemon serisini bilir. İlk olarak televizyonlarda yayınlanan Pokemon serisi, teknolojinin gelişmesiyle birlikte oyun konsollarına, bilgisayarlara ve hatta akıllı telefonlara kadar geldi. Ancak geçen yıllar, Pokemon efsanesinin popülaritesini hiçbir zaman düşüremedi.

Pokemon serisinde orijinal 151 adet karakter vardır. Karakterlerin her biri, kendisine has özellikleriyle rakiplerini alt etmeye çalışırlar. "Farfetch'd" de bu karakterlerden bir tanesi. Bu karakteri mutlaka hatırlarsınız, pırasa meraklısı bir ördektir kendisi. 27 yıl sonra Farfetch'd'nin evrimleşmiş hali duyuruldu. Farfetch'd'nin evrimleşmiş hali, "Sirfetch'd" olarak anılacak.

Farfetch'd

Sirfetch'd ne yazık ki bütün Pokemon serilerine gelmeyecek. Sadece "Game Freak" tarafından geliştirilen, The Pokémon Company ve Nintendo tarafından 15 Kasım 2019 tarihinde yayınlanacak "Pokemon Sword" isimli Nintendo Switch oyununda yer alacak. Ancak bu karakterin elde edilmesi için oyunseverlerin, uzunca bir süre boyunca Farfetch'd'yi kullanmaları ve evrimleştirmeleri gerekecek.

Nintendo'nun Sirfetch'd için hazırlamış olduğu tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-09-18-27-years-later-og-pokemon-farfetchd-getting-new-evolution
20
8
5
3
3
Emoji İle Tepki Ver
20
8
5
3
3