Colorfire, Kediseverlerin Favorisi Olacak RTX 40 Serisi Ekran Kartlarını Tanıttı

6
2
1
0
0
Colorfire, MEOW adlı yeni bir ürün serisi tanıttı. Adından da anlaşılacağı gibi kedi temalı olan bu GPU’lar, RTX 40 serisine ait.

Colorful’un alt markası Colorfire, bugün RTX 4070 ve RTX 4060 Ti GPU'larını tanıttı. MEOW serisi adı verilen bu GPU’ların tasarımı gerçekten sıra dışı. Görünüşe göre, uzay kedilerinin istila ettiği ekran kartlarıyla karşı karşıyayız.

MEOW serisi için bir hikâye bile oluşturulmuş: İnsanlar Cyber ​​City'de yaşarken, dünya dışında yaşanabilir gezegenleri aramak için "Advanced" adlı kozmik insansız uzay roketini inşa etmişler. Roketin içindeki sıcak ortam, sokak kedileri ve köpeklerinin yerleştirilmişi için uygunmuş. Böylece roket uzak evrene doğru uçmuş. Turuncu kedilerden biri yanlışlıkla evrim tabancasına dokunmuş ve ortaya çıkan lazer tüm kedileri ve köpekleri vurarak onları zeki yaratıklara dönüştürmüş.

Hikayesi gerçekten çok ilgi çekici, peki tasarımı ve teknik özellikleri nasıl?

Şirketin tanıttığı iki ekran kartı olan RTX 4070 ve RTX 4060 Ti, bej ve sarı renk şemasında tutulan tasarımda sadece bir fan etiketinde bir kedi ve tasarımın rastgele noktalarında küçük kedi patilerine bürünmüş.

Colorfire web sitesine göre kartlar Overclock edilmiş ancak hiçbiri referans saatlerden farklı olarak alışveriş sitelerinde listelenmemiş. Bunun bir hata olması muhtemel zira şirketler genellikle overclock’lu olan ve olmayan cihazları ayrı ayrı piyasaya sürer.

Kartlarda bunun dışında farklı bir özellik yok. Standart RTX 4070 ve 4060 Ti’dan tek farkları, sahip oldukları MEOW tasarımı. Ürünlerin satışlarının sadece Çin ile sınırlı kalacağını da belirtelim.

Kaynak : https://videocardz.com/newz/colorfire-introduces-geforce-rtx-40-meow-series-for-cat-lovers
6
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
1
0
0