8
1
1
0
0

Dünyanın en büyük çok oyunculu nişancı oyunlarından biri olan Counter Strike: Global Offensive ya da namı diğer CS: GO, birçok oyuncunun ‘rekabetçi’ diyebileceği bir oyun mekaniğine ve oynanışına sahip. Birçok oyuncu için oyunun kendisi bile son derece zor olsa da yeni bir mod ortaya çıkmış durumda. Bu mod ile klavye ve fare tamamen ortadan kalkıyor.

Birçok kişi için CS: GO’dan klavye ve fareynin kalkmasını hayal etmek dahi neredeyse imkansız bir durum. Bazılarıysa bunu yapmanın tek yönteminin kontrolcü olduğunu düşünüyor. Ancak cevabın ikisi de olmadığını ve ilginç bir yazılımla birlikte hiçbir şeye dokunmayacağınızı söyleyebiliriz.

Sesli komutla CS: GO oynamak

Counter Strike: Global Offensive

Öncelikle modun nasıl çalıştığını anlatmakta fayda var. Programı açtıktan sonra oynadığınız oyun için hazırlanan modu seçiyorsunuz. Modu seçtikten sonra belirli komutları belirli eylemler için atayacaksınız. Örneğin ateş etmek için ‘fire’, hareket etmek için ‘go’ şeklinde bağırıyorsunuz. Aynı zamanda da oyunu oynamaya çalışıyorsunuz.

Tabii ki belirli komutlar hazır halde geliyor ve bu komutları değiştirme imkanınız bulunuyor. Aksanınız yüzünde belirli kelimeler farklı anlaşılabiliyor, bu nedenle bu kelimeleri anlaşıldığı halde kaydetme imkanınız da bulunuyor. İsterseniz (bizim de yaptığımız gibi) ‘fire’ kelimesini ‘five’ kelimesiyle değiştirebilirsiniz.

CS: GO

Her şey son derece mantıksız ve gereksiz şekilde zor göründüğü için biz de CS: GO’ya farklı bir heyecan katmaya çalıştık. Oyunu oynamanın yeterince zorlu bir işlem olmadığını düşünerek bu moda bir şans vermek istedik. Başlangıçta botlarla yaptığımız maçın ardından bir ölüm maçı açtık ve işlerin nasıl gelişebileceğine baktık.

Videoda da görebileceğiniz üzere oyun olduğundan kat be kat daha zor bir hal aldı ve oyuna yetişmenin neredeyse imkansız olduğunu keşfettik ancak tüm bunlar son derece eğlenceli bir şekilde gerçekleşti. Siz de tüm bu olayda neler yaşadığımızı öğrenmek isterseniz sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz.

8
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
1
1
0
0