Cyberpunk 2077’nin Hardcore Modunda Arayüz Tamamen Kapatılacak

37
1
1
0
0
CD Projekt RED, yakın zamanda çıkaracakları heyecanla beklenen Cyberpunk 2077 için yeni bir bilgi verdi. Çoğu oyunda olan kullanıcı arayüzünü kapatma özelliği, Cyberpunk 2077’nin Hardcore modunda da olacak.

Oyunları seven insanlar olarak herkesin farklı bir oyun stili olduğu gerçeğini göz önünde bulundurursak, oyunlardaki zorluk seviyeleri de bu stili etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Özellikle bazı oyun yapımcılarının zorluk seviyelerine göre bazı özellikler eklemesi ile oyunlar daha da güzel hale gelebiliyor.  

Cyberpunk 2077

Bu durumun farkında olan CD Projekt RED, yeni çıkacak Cyberpunk 2077’nin zorluk modlarına bir özellik ekledi. Bazı kişiler tarafından küçük bir detay gibi gözüken kullanıcı arayüzü, Cyberpunk 2077’nin Hardcore modunda kapatılacak. Bu da mermi, can, nişan göstergesi gibi arayüz öğelerinin kullanıcılara gösterilmeyeceği anlamına geliyor ve bunlarla birlikte oyun bir hayli zorlaşacak. 

  Cyberpunk

Wccftech isimli internet sitesi ile yaptığı röportajda oyunun UI koordinatörü Alvin Liu, “Bence en eğlencelisi [zorluk ayarı] kullanıcı arayüzünün kapatılacağı Hardcore seçeneği olacak. Bu ayrıca birçok oyuncu için gerçek bir meydan okuma olacak. Tabii büyük bir Witcher hayranıysanız ve nişancı oyunlarıyla aranız yoksa, sizin için de zorluk seçeneklerimiz olacak. Hatta sizler için silahlarımız bile olacak. Geçen sene yayınladığımız oynanış demosunu hatırlarsanız, Smart Gun adı verilen ve nişan almanıza yarayan bir silah, nişan alma ile arası olmayan oyuncuların her zaman kullanabileceği bir silah” açıklamasını yaptı. 

Aslında CD Projekt RED, değişik zorluk seviyeleri oluşturmaya yabancı sayılmaz. The Witcher 3'te yapılan zorluk seviyelerinden biri, eğer ölürseniz kayıt dosyalarınızı tamamen siliyor. Bu da aslında oyuncuları ileri derecede zorlayan ve oyunu biraz daha heyecanlı hale getiren bir özellik.

Kullanıcı arayüzü kapatma özelliği başka oyunlarda şu anda mevcut. Cyberpunk’ın da bu özelliğe sahip olacak olması hoş, özellikle de gereksiz bilgileri kapatmak isteyen veya oyunu ciddi anlamda zorlaştırmak isteyen oyuncular için bu güzel bir özellik olacaktır. Cyberpunk 2077, PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarına 16 Nisan’da oynanabilir olacak.  

Kaynak : https://www.gameinformer.com/2019/07/19/cyberpunk-2077s-hardcore-mode-will-allow-you-to-turn-off-the-ui
37
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
37
1
1
0
0