Danny DeVito’nun Wolverine’i Oynaması İçin İmza Kampanyası Başlatıldı

37
17
1
1
0
Change.org’da yeni bir imza kampanyası başlatan hayranlar, Marvel Sinematik Evreni’nde Wolverine rolünü Danny DeVito’nun oynamasını istiyor.

Change.org’un kampanyaları bazen milyonarca dolarlık yapımlar üzerinde gerçekten de etkili olabiliyor ancak bazen, toplanan imza sayısı kimsenin umrunda olmuyor. Örneğin Game of Thrones’un sekizinci sezonu, 100 milyon imza toplansa da tekrar çekilmeyecek.

Bu seferki imza kampanyası ise absürt ve komik olmasıyla dikkat çekiyor. Kampanyanın amacı, Marvel filmlerinde Wolverine karakterini Danny DeVito’nun oynamasını sağlamak. DeVito için,“Hugh Jackman’ın ardından tahtı alabilecek tek adam” denilen kampanya sayfasında, Marvel Sinematik Evreni’nde Wolverine’i göreceksek bu rolün altından kalkabilecek tek kişinin DeVito olduğu söyleniyor.

Bu ilginç imza kampanyası ilk hedefi olan 5000 imzayı geçmiş durumda, yani teorik olarak Marvel’in yapması gereken seçim belli: Hayranları dinleyip Wolverine rolünü DeVito’ya teslim etmek(!)

İşlerin daha ciddi olduğu tarafta ise Marvel Stüdyolarının patronu Kevin Feige var. Feige, bu ay başında yaptığı açıklamada, MCU’da daha uzun süre X-Men karakterlerini görmeyeceğimizi söyledi.

Disney’in Fox ile birleşmesinin ardından Avatar ve The Simpsons gibi markalar da Disney’e geçmişti. Walt Disney’in kurduğu firma, geri gelen X-Men ve Fantastic Four’un haklarını tekrar Marvel stüdyolarına vermişti.

Danny DeVito'nun Wolverine rolünü almayacağı muhakkak. Siz olsanız rol için kimi seçerdiniz?

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/05/21/danny-devito-wolverine-fan-petition/
37
17
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
37
17
1
1
0