Death Stranding'in 8 Dakikalık Çıkış Fragmanı Yayınlandı (Spoiler İçerir)

11
1
1
0
0
Death Stranding'in 8 Dakikalık Çıkış Fragmanı Yayınlandı (Spoiler İçerir)
Hideo Kojima'nın fazlasıyla beklenen oyunu Death Stranding için yeni bir çıkış fragmanı yayınlandı. Geliştiriciliğini Kojima Productions'ın üstlendiği oyunun çıkış fragmanı neredeyse sekiz dakika olan uzunluğuyla dikkat çekti.

Yapımcılığını Hideo Kojima'nın kurduğu Kojima Productions'ın üstlendiği Death Stranding, özellikle konsol oyuncuları için fazlasıyla beklenti yaratan ve övgü toplayan bir oyundu. Bunun sebebi, oyunun yalnızca Playstation 4 platformu için geliştirilmesiydi. Geçtiğimiz günlerde Kojima Productions'ın Twitter üzerinde yaptığı bir açıklamada, oyunun PC platformu için de çıkacağı öğrenilmişti ve bu durum hem PC oyuncularını sevindirmiş hem de onların da beklenti içerisine girmesine sebep olmuştu.

Artık hem Playstation 4 hem de PC oyuncularının gözdesi olan Death Stranding için 30 dakikalık ve 50 dakikalık iki oynanış videosu da yayınlanmıştı. Bu oynanış videolarında oyunun içeriği, oynanış elementleri ve özelleştirmeler gibi birçok şey hakkındaki detaylar net olarak ortaya çıkmıştı. Birçok detaya sahip olan ve aynı zamanda Türkçe altyazı desteğine sahip olacak olan Death Stranding, 8 Kasım'da piyasaya sürülecek.

8 dakikalık bir 'çıkış fragmanı' yayınlandı

Yakın zamanda Playstation 4 platformu için piyasaya sürülecek olan Death Stranding için bir çıkış fragmanı yayınlandı. Birçok ara sahneden oluşan ve bunlardan bazılarını anlamak için kafa yormanız gereken Death Stranding'in çıkış fragmanı, genel çıkış fragmanlarından farklı olarak yaklaşık sekiz dakika uzunluğunda. Bu da oyunu bekleyen hayranların oyun hakkında doya doya fikir sahibi olabilecekleri anlamına geliyor.

Spoiler vermek gibi olmasın ancak fragmanda bazı önemli karakterlerin ölüm anlarına da şahit oluyoruz. Kojima, bu ölüm anlarını kasıtlı bir şekilde fragmana koymuş olabilir, bu da oyunda her şeyin göründüğü gibi olmayacağı ve oyunculara oyun anında ters köşe yaptırılabileceği anlamına gelebilir. 8 Kasım'da Playstation 4 platformu için piyasaya sürülecek olan Death Stranding, PC platformuna 2020 yılında gelecek.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-10-30-death-strandings-launch-trailer-is-nearly-eight-minutes-long
11
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
1
1
0
0