Destiny 2'deki Bir Hata, Oyuncuların Daha Fazla Hasar Vermesini Sağlıyor

9
2
1
0
0
Destiny 2 oyuncuları, oyunda fazladan hasar vermelerine yol açan bir oyun hatası keşfettiler. Bu hata sayesinde oyuncular, Garden of Salvation baskınlarında ekstra hasar kazanabiliyorlar.

Geçtiğimiz günlerde sunucuları bir günlüğüne kapatılan ve yeni genişleme paketi oyuna eklenen Destiny 2’de, oyunculara fazladan saldırı hasarı veren bir hata keşfedildi. Muhafızların daha fazla hasar vermelerine yardımcı olan bu hatadan dolayı oyuncular, Garden of Salvation baskınlarında ekstra hasar kazanabiliyorlar.

Destiny 2 oyuncuları için oldukça faydalı sayılabilecek bu hata, bazı kurulum ve bazı modları da gerektiriyor. Bu noktada gereken modların Relay Defender ve Enhanced Relay Defender olduğu söyleniyor. Bilmeyenler için Relay Defender modunda oyuncular, aktif bir relay’e yakın olduklarında (5 metre içinde) bonus hasar kazanıyorlardı. Ancak bu hata yüzünden oyuncular, herhangi bir relay’e yakın olmasalar dahi ekstra hasar kazanıyorlar.

Destiny 2’nin yeni genişlemesi Shadowkeep:

Destiny 2: Shadowkeep

Video oyun geliştiricisi ve Destiny serisinin yapımcısı Bungie, geçtiğimiz eylül ayının sonu itibarıyla Destiny 2’nin en büyük genişlemelerinden biri olan Shadowkeep’i oyuna eklemişti. Eris Morn'in isteği üzerine Ay’a geri dönen Young Wolf'un hikayesini konu alan DLC’de birçok eski şeytan, Ay’da uyanmış olarak karşımıza çıkmıştı. Bu noktada bize düşen görev ise bu şeytanların sonunu getirmek için Ay’a gitmekti.

Shadowkeep genişleme paketiyle birlikte oyuna yeni görevler, yeni PvE bölgeleri, yeni PvP haritaları, yeni zırhlar ve silahlar, daha önce görülmemiş teçhizatlar gibi pek çok yeni içerik eklenmişti. Ayrıca genişleme paketinin dikkat çeken bir diğer noktası da yeniden düzenlenen zırh sistemi olmuştu.

Oyuncuların, birçok yeniliği beraberinde getiren Destiny 2: Shadowkeep’i oynayabilmek için daha önceki genişleme paketlerine sahip olması olması gerektiğini de belirtelim. Son olarak Destiny 2’nin bu güncellemesi Xbox, PlayStationve Steam olmak üzere tüm platformlarda da 159 TL’den satışa sunuluyor.

Kaynak : https://gamerant.com/destiny-2-glitch-damage-raid-relay-defender/
9
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
0
0