PUBG Mobile Lite İçin 0.14.6 Güncellemesi Yayınlandı

51
15
14
7
6
PUBG Mobile'in hem daha az boyuta sahip olan hem de daha hızlı çalışan versiyonu PUBG Mobile Lite için yeni bir güncelleme geldi. Yayınlanan 0.14.6 güncellemesi oyuna çeşitli yenilikler getirmenin yanında oyuna Balkabağı Zombileri'ni ekleyecek.

PUBG Mobile'in daha az sistem kaynağı isteyen versiyonu PUBG Mobile Lite, geçtiğimiz Ağustos ayında Google Play Store ve App Store için yayınlanmıştı. Dünyanın birçok yerinden kullanıcı içeren PUBG Mobile Lite için yeni bir güncelleme yayınlandı. Oyuna gelen 0.14.6 güncellemesi, Cadılar Bayramı için de bazı özellikler getiriyor.

Oyuncular, getirilen yeni güncelleme ile birlikte gündüzleri M134 Minigun ve Lav Silahı gibi yeni özel silahlar toplayabiliyorlar. Geceleri ise yenilenen başarımları açabilmek için güncellenen Geceyi Atlat modunda saldırıya geçen Balkabağı Zombilerini geri püskürtecekler.

PUBG Mobile Lite

Güncelleme Notları

  • Yeni Silahlar: Oyuncuların ek hasar vermesi için üç adet yeni güçlü silah eklendi: Kısa Namlulu Çifte, M134 Minigun, Lav silahı
  • Video Ödülleri: Yeni günlük ödüller arasındaki kıyafetler, BC ve daha fazla şey satın alma sayfası içerisinde video izleyerek alınabiliyor.
  • Hızlı Giriş: Oyuncuların önerilen oyun modlarına doğrudan girebilmesi için hızlı giriş seçeneği ana menüye eklendi.
  • Cadılar Bayramı Ana Menü Teması: Oyun içindeki menü, yepyeni Cadılar Bayramı temasıyla büründü.
  • Özellik düzeltmeleri, performans iyileştirmeleri ve hata ayıklamaları yapıldı.

PUBG Mobile Lite'ın güncellemesi şu anda App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor. Eğer güncelleme otomatik olarak indirilmediyse, Google Play veya App Store uygulamalarına gidip güncellemeyi manuel olarak indirebilirsiniz.

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/pubg-mobile-lite-0-14-6-guncellemesi-yayinlandi-41359177
51
15
14
7
6
Emoji İle Tepki Ver
51
15
14
7
6