Destiny 3'ün Açık Dünyaya Sahip Olacağı İddialarına Cevap Büyük Yerden Geldi

14
1
1
1
0
Destiny ve HALO serilerinin geliştiricisi Bungie, Destiny serisinin geleceği hakkında ufak bir ipucu verdi. Destiny 3'ün çıkıp çıkmayacağı kesin olarak hala bilinmese de Destiny 2'nin yönetmeni büyük bir haritaya sahip olacağı iddialarına cevap verdi.

Bu hafta içinde Destiny 2’nin yönetmeni Luke Smith, oyun serisinin geçmişi, şu anki hali ve geleceği hakkında bir dizi açıklamalarda bulunan üç parça blog yazısı paylaştı. Luke Smith, ‘Director’s Cut’ adlı yazısında Destiny 3 hakkında ortaya atılan dedikodular hakkında da bir şeyler söyledi.

Oyunun geliştiricisi Bungie şirketi bugüne kadar Destiny 3 ile ilgili herhangi bir çalışma yaptıklarını açıklamadı. Ancak yine de geliştiricinin Destiny 3 üzerinde çalıştığına dair söylentiler çıkmaya başladı. Çıkan söylentilerin birine göre ise Destiny 3 devasa bir açık dünyaya sahip olacak. Söylentilere göre bu dünyada PvE ve PvP çatışmaları birbiriyle entegre edilecek.

destiny

Smith tam olarak bu konuya değinmese de yine de söylentilere cevap veriyor gibi duruyor. Destiny 2’nin büyümeye devam edemeyeceğini açıklayan Smith, Bungie’nin sürekli gelişen tek bir dünya anlayışının kocaman bir dünya demek olmadığını söylüyor:

Vizyonumuzun ikinci kısmı gelişen, tek bir dünya (Netleştirelim: Gelişen bir dünya Destiny’nin kaderinde tek bir şey olduğunu ifade etmiyor. Amacımız orası değil!).

destiny 3

Smith’in yorumlarına bakacak olursak Destiny 3 söylentileri bir noktada doğru olabilir. Yani oyun gerçekten çıkabilir. Hatta bazı iddialara göre 2020 yıllarında çıkabilir. Ancak Destiny 3’ün dünyası açık dünya bir RPG formatında olmayacak. Bungie, Destiny serisini hala “herhangi bir zamanda herhangi bir yerde arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz aksiyon dolu gelişen tek bir dünyada geçen MMO” olarak korumak istiyor.

Söylentiler belli bir zamana kadar söylenti olarak kalacaklardır. Ancak kesin olarak söyleyebileceğimiz tek şey Destiny oyunlarının her zaman aynı yapıya sahip olacağıdır.

Destiny serisinin son oyunu Destiny 2’yi PC, PS4 ve Xbox One platformlarında oynayabilirsiniz.

Kaynak : https://gamerant.com/destiny-3-rumor-open-world-director-dispels/
14
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
1
0