Kalıcı Dövme Yaptırarak Diablo 4'e Erken Erişim Sağlayabilirsiniz: İşte Karşınızda Blizzard'ın Çılgın Etkinliği!

20
7
5
3
0
Blizzard tarafından düzenlenen yeni bir tanıtım etkinliğiyle Diablo hayranları oyunla ilgili kalıcı bir dövme yaptırarak serinin son oyunu olan Diablo 4'e erken erişim hakkına sahip olabiliyor. Peki nasıl mı? Gelin birlikte bakalım.

Diablo, uzun yıllardır çok sayıda kullanıcı ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmış oyunlardan biri haline geldi. Blizzard, serinin son oyunu Diablo Immortal’ı hem mobil hem de bilgisayar için uyumlu bir şekilde piyasaya sürerek de büyük bir beğeni toplamıştı. Ancak Diablo Immortal ücretsiz olmasına rağmen teçhizat fiyatlarıyla da oldukça fazla eleştirilmişti. 

Bugün ise serinin yakında gelmesi beklenen yeni oyunu Diablo 4’le ilgili oldukça ilginç bir gelişme yaşandı. Diablo 4 için özel olarak düzenlenen bir etkinlikle, çok sayıda kullanıcının oyuna erken erişim sağlamasına imkan tanınıyor. İşin ilginç kısmı ise tam da bu noktada başlıyor çünkü oyunun beta sürümüne erişim için ‘dövme yaptırma’ şartı bulunuyor. 

Kalıcı dövme yaptırarak Diablo 4 beta sürümüne ücretsiz erişilebilecek 

diablo 4

Diablo 4’ün yayıncısı Blizzard, Hell’s Ink ile ortak bir tanıtım etkinliği düzenliyor. Etkinliğe katılım sağlayan oyunseverler, oyunun temasına uygun kalıcı dövmelerden birisini yaptırarak Diablo 4’e beta erişimi sağlayabilecek. Dövme yaptıran kişilere erken erişim ve oyunun dijital bir kopyasına sahip olduklarına dair bir kart veriliyor. Üstelik dövmelerden birisine sahip olmak için hiçbir ücret ödemenize gerek yok. 

Etkinliğin ilk durağı geçtiğimiz gün Los Angelas’ta gerçekleşti ve bir sonraki durağı ise Chicago olacak. 10 Eylül’e kadar devam edecek olan etkinliğin sonraki durakları ise; New York, Miami, London, Berlin, Melbourne ve Sydney olacak. Etkinlikle ilgili detaylara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Kaynak : https://www.techradar.com/news/diablo-4-beta-access-is-available-but-only-if-you-get-a-permanent-tattoo
20
7
5
3
0
Emoji İle Tepki Ver
20
7
5
3
0