Dedektif Olmak İsteyenleri Memnun Edecek RPG Disco Elysium'un Çıkış Tarihi Açıklandı

5
2
1
0
0
Dedektif Olmak İsteyenleri Memnun Edecek RPG Disco Elysium'un Çıkış Tarihi Açıklandı
Bir açık dünya RPG olan Disco Elysium, yayınlanmaya hazırlanıyor. Yeni oyunun yayın tarihi, yayınlanan fragman ile duyuruldu.

Bir süre önce İngiltere merkezli geliştirici ZA/UM tarafından geliştirilen Disco Elysium'un yakında çıkacağı ile ilgili bir rapor yayınlanmıştı. Oyunu oynadıktan sonra tanımlama karmaşasına düşebilirsiniz ancak yine de iddialı bir RPG olacak gibi duruyor.

Tüm bu düşünceler şekillenirken oyunun bir aydan daha kısa sürede yayınlanacağı açıklandı. Resmi çıkış tarihi ise aşağıdaki fragman ile duyuruldu.

Fragman:

Videoda görüldüğü gibi bu normal bir dedektiflik oyunu değil ve bazen gerçeküstü zamana dönüş içerebilir. Oyun 60 saatten fazla oynama süresine sahip olmasının yanısıra şehri ziyaret etmenize izin veren bölümler de bulunduruyor. Ayrıca öğrenecek çok sayıda beceri, kilidi açılacak araçlar, keşfedilecek psikoaktif maddeler, analiz edilebilecek elliden fazla benzersiz düşünce var. Disco Elysium, 15 Ekim'de PC için çıkıyor. Özellikle Don't Starve Together tarzı oyunları sevenlerin yakından ilgilenmesini bekliyoruz. Strateji ve RPG'yi birleştirerek başarılı bir oyun ortaya koymak isteyen ZA/UM, bunu başarabilmiş mi, yakında göreceğiz.

Kaynak : https://www.hardcoregamer.com/2019/09/21/detective-rpg-disco-elysium-announces-october-release-date/357974/
5
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
1
0
0