Turistik Doğu Ekspresi'nin Yeni Bilet Fiyatları Resmen Açıklandı

127
23
6
5
3
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yeni turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatlarını açıkladı. Geçtiğimiz hafta Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın belirtmiş olduğu 400 TL, resmi olarak açıklanmış oldu. Çift kişilik yolculuğun bedeli ise 500 TL.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Doğu Ekspresi için yeni seferler koyulacağını ve bu seferlerin mayıs ayında seferlerine başlayacağını duyurmuştu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuş, turistik Doğu Ekspresi'nin fiyatının 400 TL civarında olacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz hafta yapılan açıklamaların ardından, turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatları netleşti.

Açıklanan fiyatlar, Turhan'ın açıklamalarıyla örtüştü. Buna göre eğer tek kişilik bilet almak isterseniz, 400 TL ödemeniz gerekiyor. Çift kişilik bilet fiyatları ise 500 TL (Kişi başı 250 TL). 3 vagondan oluşan ve tamamı yataklı olan turistik Doğu Ekspresi'nin biletleri de şu an itibarıyla satışta. 29 Mayıs akşamı saat 20.00'de kalkacak olan tren, 27 saat süren bir yolculuğun ardından Kars'a ulaşacak. 

Biletlerin büyük bir kısmı tükenmiş durumda. Bu yüzden eğer yeni turistik Doğu Ekspresi'nde bulunmak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekiyor. Bilet satışlarının yapıldığı internet adresine buradan ulaşabilirsiniz. Kalkış noktasını Ankara Gar, varış noktasını da Kars olarak seçtiğiniz takdirde, karşınıza iki tren seferi çıkacaktır. Bunlardan üstte görüntülenen klasik Doğu Ekspresi'ni alttaki ise yeni turistik Doğu Ekspresi'ni ifade ediyor. Gerekli olan diğer açıklamalar ve detaylar internet sitesinde bulunuyor.

Kaynak : https://t24.com.tr/haber/dogu-ekspresi-nin-bilet-fiyatlari-belli-oldu,821343
127
23
6
5
3
Emoji İle Tepki Ver
127
23
6
5
3